marți , 28 septembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / ”VIOLENȚA NU VA FI NICIODATĂ CALEA DE REZOLVARE A UNEI PROBLEME!”

”VIOLENȚA NU VA FI NICIODATĂ CALEA DE REZOLVARE A UNEI PROBLEME!”

Este mesajul transmis după incidentele de vineri seară de deputatul giurgiuvean Alexandru Andrei. Acesta scrie, pe pagina sa de facebook:

”Violența nu a fost și nu va fi niciodată calea de rezolvare a unei probleme!

Și asta s-a văzut foarte clar și în ceea ce s-a întâmplat vineri seara, în Piața Victoriei, acolo unde violența gratuită și fără sens a dus pe patul de spital mai mulți jandarmi -ce nu făceau altceva decât să își facă datoria- dar și oameni nevinovați, ce au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Jandarmii nu au făcut altceva decât să își facă datoria cu profesionalism, să apere instituțiile statului, legea și să restabilească ordinea publică. 

Sper să fie identificați cât mai curând și aduși în fața Justiției cei care se fac vinovați de incidentele de aseară și îmi exprim speranța că nu ne vom mai confrunta cu astfel de evenimente nedorite. 

Îmi doresc ca femeia-jandarm ce a fost rănită în incidentele de aseară să treacă cu bine peste acest incident nedorit, să fie în afara oricărui pericol și să se poată întoarce cât mai repede alături de colegii săi! 

De asemenea, vreau să mulțumesc jandarmului ce a sărit în apărarea colegei sale, punându-și propria viață în pericol, dar și oamenilor care au făcut scut cu trupurile lor pentru a-i apăra pe cei doi jandarmi de furia acelor huligani.”

Verifica si

CARE ESTE ADEVĂRATA MIZĂ A RĂZBOIULUI DECLANȘAT DE ȘEFUL DGASPC?

Declarații belicoase și acuzații ”curg”, în ultimele zile, în ceea ce s-a transformat într-un adevărat …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.