miercuri , 23 iunie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / ORAȘUL ESTE PLIN DE DROGAȚI ȘI CERȘETORI AGRESIVI, POLIȚIA… DĂ COMUNICATE DE PRESĂ! SE CERE DEMISIA ȘEFULUI IPJ

ORAȘUL ESTE PLIN DE DROGAȚI ȘI CERȘETORI AGRESIVI, POLIȚIA… DĂ COMUNICATE DE PRESĂ! SE CERE DEMISIA ȘEFULUI IPJ

Este una din declarațiile făcute într-o recentă emisiune TV de deputatul giurgiuvean Răzvan Cuc, care a lansat un atac dur la adresa Poliției din Giurgiu, în contextul recentei tragedii, în care un tânăr a fost omorât de un grup de (se pare) dealeri și consumatori de droguri, care – culmea – acum sunt liberi.

”Este inadmisibil se ce întâmplă la Giurgiu! Am ajuns să ne fie frică să mergem pe stradă? Să ne fie frică de drogați? Eu respect uniforma de Poliție, dar, când o astfel de instituție este condusă de un ofițer în rezervă, se ajunge unde s-a ajuns…

Cum este posibil ca acel grup să fi fost prins, cu doar trei zile înainte de crimă, cu arme și droguri și lăsat în libertate, fără să fie măcar supravegheat, ajungându-se, astfel, la acea tragedie?

Cum este posibil ca șeful Poliției să vină de la Antidrog, din Capitală și orașul să fie plin de dealeri și consumatori, nederanjați de nimeni?

Ce face Poliția în timpul ăsta: dă comunicate de presă? Ăsta este rolul său? Asta îi este activitatea de bază? Să își facă imagine?

Cred că o instituție cum este Poliția trebuie condusă de un INSPECTOR, nu de cadre în rezervă, care ar trebui să își vadă de treabă, pe posturile de consilieri obținute colo și colo… Poliția are nevoie de un șef adevărat, așa că… dacă ești în stare să conduci, bine, dacă nu…pleacă!

După părerea mea, ceea ce s-a întâmplat în acest caz este de-a dreptul halucinant!”

Răzvan Cuc spune că intenționează ca, la începutul sesiunii parlamentare, să discute serios cu ministrul de Interne despre ce se întâmplă la Poliția Giurgiu și că a discutat, pe această temă, și cu colegul său, Alexandru Andrei (secretar al Comisiei de Apărare și Ordine Publică din Camera Deputaților), care are același punct de vedere privind conducerea Poliției Giurgiu.

Toate acestea pentru că ”ceea ce se întâmplă la Giurgiu, unde am ajuns să ne fie frică să mergem pe stradă (nouă și copiilor noștri) nu mai poate fi acceptat!”

 

 

Verifica si

PRIMAR LIBERAL AMENINȚAT CĂ VA FI OMORÂT CU O COASĂ, SUB PRIVIRILE BINEVOITOARE ALE POLIȚIEI (VIDEO)

Seara de Înviere a fost una foarte agitată în Vedea, mai exact în centrul localității, …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.