marți , 28 septembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / LISTA FONDURILOR DE LA RECTIFICAREA BUGETARĂ, ȚINUTĂ ”LA SECRET” DE CONDUCEREA CJ. DE CE?

LISTA FONDURILOR DE LA RECTIFICAREA BUGETARĂ, ȚINUTĂ ”LA SECRET” DE CONDUCEREA CJ. DE CE?

Pentru că, potrivit acestei liste – care este cunoscută de conducerea CJ de cel puțin două săptămâni – mai mult de 40 de localități din județ vor primi, la rectificare, ZERO lei!

Deși s-a încercat, se pare, mușamalizarea acestui aspect, prin tăcerea absolută păstrată asupra fondurilor ce ar urma să revină fiecărei localități la rectificarea bugetară, listele respective sunt, totuși, publice și consultându-le, se poate observa lesne că, în majoritatea cazurilor, la rubrica ”sume alocate” cifra este ZERO.

Cu certitudine, va fi o lovitură dură pentru administrațiile respectivelor localități – pe care le vom face publice într-un articol viitor – acesta, fiind, probabil, motivul pentru care se păstrează tăcerea absolută asupra acestui subiect (al rectificării bugetare).

Unde sunt acele sume astronomice de bani care ”inundă” județul – despre care se vorbește prin toate conferințele de presă – că în buget nu se regăsesc?

Și care sunt ”marile realizări” ale județului – în afara PNDL, în care Consiliul Județean nu are niciun merit, meritul revenind exclusiv primarilor din localitățile județului și Ministerului Dezvoltării?

Verifica si

DOUĂ UNITĂȚI ȘCOLARE DIN MUNICIPIU, DAR ȘI SEDIUL CONSILIULUI JUDEȚEAN BENEFICIAZĂ DE FINANȚARE PRIN P.O.R.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației anunță, luni, semnarea a 42 de noi contracte de …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.