marți , 28 septembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / MITINGUL PROGRAMAT MARȚI SEARĂ NU A PRIMIT APROBARE DE LA PRIMĂRIE

MITINGUL PROGRAMAT MARȚI SEARĂ NU A PRIMIT APROBARE DE LA PRIMĂRIE

Este anunțul făcut, printr-un comunicat de presă, de Poliția Locală, care precizează că marți dimineață s-a întrunit Comisia de Ordine Publică, ai cărei membri au analizat cererea depusă luni de organizatorii protestului programat marți seară.

Potrivit Poliției Locale, s-a stabilit că cererea nu poate fi aprobată, ”întrucât nu îndeplinește condițiile de formă și conținut prevăzute de Legea 60/1991 R”.

”Poliția municipiului Giurgiu, Poliția Locală Giurgiu, Inspectoratul Județean de Jandarmi și Primăria municipiului Giurgiu au luat în considerare prevederile art. 39 din Constituția României, cu privire la dreptul fundamental al cetățeanului de a se întruni și manifesta în mod pașnic, fiind alături de toți cetățenii dornici de a-și manifesta opiniile, sunt pregătite pentru orice acțiune ce s-ar desfășura pe raza municipiului, fie ea și spontană, în așa fel încât toți cetățenii – participanți sau nu – să fie în siguranță, iar bunurile aflate pe domeniul public să nu aibă de suferit.

Facem un apel pe această cale ca orice activitate de genul acesta să se desfășoare în mod pașnic și civilizat”! – este mesajul transmis de Poliția Locală.

Verifica si

MAȘINĂ FĂCUTĂ SCRUM, ÎNTR-UN INCENDIU PORNIT DE LA FOCUL NESUPRAVEGHEAT ÎN AER LIBER

S-a întâmplat sâmbătă după-amiază, la Băneasa : „ISU Giurgiu a fost solicitat prin 112 de …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.