miercuri , 28 iulie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / DIN NOU, IMIGRANȚI ILEGALI ÎN VAMA GIURGIU

DIN NOU, IMIGRANȚI ILEGALI ÎN VAMA GIURGIU

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au depistat doi cetățeni iranieni care au încercat să intre ilegal în România, fără a efectua formalităţile de trecere a frontierei de stat, cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În data de 21.08.2018, în jurul orei 23.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au observat, pe sensul de intrare în ţară, înainte de efectuarea formalităţilor de frontieră, două persoane care se deplasau în fugă spre rambleul de cale ferată, încercând astfel să se sustragă controlului de frontieră.

Imediat, a fost declanşată o acţiune specifică, în care au fost angrenaţi polițiști de frontieră din cadrul S.P.F Giurgiu, S.T.P.F. Giurgiu și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmerie Giurgiu, procedându-se la încercuirea şi cercetarea zonei din apropierea punctului de trecere a frontierei.

În urma acţiunii desfăşurate, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse în vegetație, cele două persoane, care nu vorbeau limba română şi nu aveau documente de identitate asupra lor. Persoanele în cauză au fost duse la sediul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, acestea au declarat că sunt cetăţeni iranieni, în vârstă de 17, respectiv 22 de ani şi au încercat să intre ilegal în România, cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

Conform protocolului româno-bulgar, cei doi cetăţeni iranieni au fost predaţi autorităţilor Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Verifica si

PIROTEHNIȘTII DE LA ISU, ÎN MISIUNE LA MIHAI BRAVU

Un proiectil exploziv de calibrul 152 mm a fost găsit, luni după-amiază, în localitatea Mihai …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.