sâmbătă , 25 septembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / DOSAR ”GREU” LA GIURGIU: AU FURAT… TREI MĂGARI!

DOSAR ”GREU” LA GIURGIU: AU FURAT… TREI MĂGARI!

Este una din știrile obișnuitului buletin de presă al Poliției Giurgiu, care, pe lângă ”veșnicele” cazuri de copii care conduc mopede fără permis, nelipsitele acțiuni de prevenire și câteva accidente minore, anunță și un caz de furt. Și unul oricare, ci un furt de… măgari!

Dar mai bine vă lăsăm să citiți acest ”dosar greu”, așa cum a fost redactat de Poliție, în buletinul de presă despre care vorbeam mai sus:

Trei bărbați sunt cercetați de polițiști pentru furt calificat după ce au sustras trei măgari de la doi cetățeni din localitățile Daia și Băneasa, județul Giurgiu, și i-au comercializat ulterior pe raza altei comune giurgiuvene.

Sâmbătă, 25 august a.c., la ora 07.30, polițiștii I.P.J. Giurgiu au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de o persoană din municipiul Giurgiu, județul Giurgiu, că persoane necunoscute au pătruns, în noaptea de 24 / 25.08.2018, în curtea locuinței mamei sale, din comuna Daia, județul Giurgiu, de unde au sustras un măgar.

Tot la data de 25.08.2018, în jurul orei 08.30, polițiștii Secției nr. 7 de Poliție Rurală Băneasa, au fost sesizați direct, de un bărbat din comuna Băneasa, cu privire la faptul că, în aceeași noapte, persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinței sale și i-au au sustras doi măgari.

În urma cercetărilor și verificărilor efectuate de polițiști, în scurt timp, s-a reușit identificarea a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 16 și 47 de ani, din comuna Daia, județul Giurgiu, care în noaptea de 24/25.08.2018 au sustras cele trei animale și ulterior le-au valorificat la doi cetățeni din comuna Slobozia, județul Giurgiu, contra sumei de 300 lei.

Cele trei animale, în valoare de aproximativ 1.500 lei, au fost predate persoanelor vătămate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

În cauză s-au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând ca la finalizare să fie înaintate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu, cu propunere legală.”

Verifica si

ÎN TOATE UNITĂŢILE DE ÎNVĂŢĂMÂNT DIN JUDEŢ CONTINUĂ CURSURILE CU PREZENŢĂ FIZICĂ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Giurgiu, întrunit astăzi, 24.09.2021, în ședință online, a aprobat …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.