marți , 3 august 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Sport / FOTBAL AMERICAN LA GIURGIU. ”GLADIATORII” REÎNCEP ANTRENAMENTELE ȘI VĂ AȘTEAPTĂ ALĂTURI DE EI

FOTBAL AMERICAN LA GIURGIU. ”GLADIATORII” REÎNCEP ANTRENAMENTELE ȘI VĂ AȘTEAPTĂ ALĂTURI DE EI

Un sport despre care nu se știu prea multe în România, în general, și nici la Giurgiu, pare a căpăta tot mai mulți adepți, grație unor împătimiți… Este vorba despre fotbalul american, care este practicat de un club mai aparte, despre care giurgiuvenii nu prea cunosc amănunte: ”Giurgiu Gladiators American Football”.

”Gladiatorii” giurgiuveni anunță că, pentru ei – dar și pentru toți cei care vor să li se alăture – începe un nou sezon, un sezon în care ”gladiatorii” au țeluri ambițioase:

”Dupa o lunga vacanta reincepem antrenamentele, din Septembrie reluam seria meciurilor DanubeBowl si incercam organizarea unui turneu la Giurgiu (Octombrie-Noiembrie) cu echipele din tara.

Haideti la miscare, sportul inseamna sanatate, veti gasi un colectiv frumos, haideti alaturi de noi!

Ne puteti contacta prin mesaj privat sau la numarul de telefon, fara taxe de inscriere, antrenamente saptamanal, meciuri lunare, turnee, etc.


#JOINUS #GLADIATORS #LetsRiseTogheter” – este mesajul transmis tuturor giurgiuvenilor dornici de mișcare și un sport mai ”special”, pe pagina de facebook Giurgiu Gladiators American Football.

Verifica si

TURNEU NAȚIONAL DE TENIS DE CÂMP LA GIURGIU

Autoritățile giurgiuvene bat palma pentru susținerea sportului – anunță Primăria Giurgiu, pe pagina oficială, explicând …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.