miercuri , 4 august 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / PAȘI ÎNAINTE SPRE ȘOSEAUA DE CENTURĂ A ORAȘULUI

PAȘI ÎNAINTE SPRE ȘOSEAUA DE CENTURĂ A ORAȘULUI

Giurgiu va avea o variantă ocolitoare care să devieze traficul greu şi de tranzit din interiorul municipiului, printr-un proiect depus în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Proiectul se află în faza elaborării Studiului de Fezabilitate, au fost aprobați indicatorii, iar în ședința ordinară a Consiliului Local de astăzi, 27 septembrie, se va supune aprobării exprimarea acordului de principiu privind varianta finală a traseului acestui obiectiv de investiții, așa cum a declarat ieri, în conferință de presă, primarul Nicolae Barbu.

Varianta ocolitoare va asigura conexiunea rutieră între DN5, DN5B, DN5C, DJ503, DJ504, DC 115 și punctul de trecere a frontierei Giurgiu.

Este bine că se rezolvă problema drumului de centură în municipiul Giurgiu, iar după finalizarea acestui proiect, șoseaua de la Voestalpine și până la Vamă nu va mai avea statut de șosea de centură ci de drum intern. Astfel se va rezolva problema în zonele de impact si cea a  traficului greu în municipiul Giurgiu, prin legătura directă dintre Vamă,  Zona Liberă și zonele industriale, a mai precizat primarul Nicolae Barbu, citat de siteul Primăriei Giurgiu.

Verifica si

TRADIȚIONALUL BÂLCI DE SFÂNTA MARIA REVINE LA GIURGIU. ÎN ALTĂ LOCAȚIE ȘI DUPĂ UN ALT PROGRAM, ÎNSĂ….

Dacă până acum, bâlciul tradițional organizat la Giurgiu cu ocazia zilei ”Sfintei Maria” se desfășura …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.