marți , 3 august 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / JUSTIȚIA A DECIS: FOSTUL DEPUTAT FLORIAN NICOLAE -ACHITAT DE ACUZAȚIILE DE EVAZIUNE FISCALĂ!

JUSTIȚIA A DECIS: FOSTUL DEPUTAT FLORIAN NICOLAE -ACHITAT DE ACUZAȚIILE DE EVAZIUNE FISCALĂ!

De mai bine de trei ani se judecă fostul deputat Florian Nicolae cu ANAF-ul, dar și cu Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, într-un proces lung și greu, în care fostul deputat, soția sa, Venorica Nicolae și firma Nova Force Technic erau acuzați de evaziune fiscală.

Ajuns la cea mai înaltă ”treaptă” a Justiției, procesul are, acum, și un deznodământ. Vineri, judecătorii Curții de Apel București au decis că nici Florian Nicolae, nici soția sa și nici firma Nova Force Technic nu se fac vinovați de evaziune fiscală.

Soții Nicolae și firma Nova Force Technic au fost achitați, iar hotărârea este definitivă și irevocabilă, punând punct unei lungi perioade în care Florian și Venorica Nicolae au încercat – și, până la urmă, au reușit- să își demonstreze nevinovăția.

La vremea când ANAF începea procesul împotriva soților Nicolae, subiectul făcea mare vâlvă, mulți grăbindu-se să îl declare vinovat, cu mult înainte ca judecătorii să se pronunțe.

Cei doi nu s-au descurajat, însă, și au mers până la capăt, iar dovezile aduse i-au convins pe judecători, astfel că acum, soții Nicolae sunt achitați – definitiv și irevocabil – de acuzațiile de evaziune fiscală.

Verifica si

UN MORT ȘI UN RĂNIT GRAV, DUPĂ CE UN CAMION A INTRAT ÎN TREI MAȘINI OPRITE PE BANDA DE URGENȚĂ, PE A1

Accident grav, miercuri dimineață, pe autostrada A1 București-Pitești. O persoană a murit, iar alta e …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.