joi , 8 decembrie 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ÎN ATENŢIA ABSOLVENŢILOR CU DIPLOMĂ: DIRECŢIA DE IMPOZITE ŞI TAXE FACE ANGAJĂRI!

ÎN ATENŢIA ABSOLVENŢILOR CU DIPLOMĂ: DIRECŢIA DE IMPOZITE ŞI TAXE FACE ANGAJĂRI!

Direcția de Impozite și Taxe Locale Giurgiu organizează un concurs de recrutare pentru 4 funcții publice de execuție vacante – 2 funcții consilier debutant și 2 funcții referent debutant, toate la Biroul de Executări Silite.

Dacă pentru cele 2 funcții de Consilier Debutant este nevoie de o diplomă de licență într-una din domeniile de științe economice, juridice, administrative sau inginerești, pentru cele 2 funcții de Referent Debutant nu este nevoie decât de absolvirea examenului de Bacalaureat; Lista completă de documente necesare participării la acest examen, putând fi consultată la secțiunea CONCURS de pe site-ul www.ditlgiurgiu.ro.

Luni, 12 august va avea loc proba scrisă, cu subiecte de sinteză din bibliografia pusă la dispoziție, urmată de proba de interviu la care pot lua parte doar cei care iau cel puțin 50 de puncte (din maxim 100) la proba scrisă.

”Modificarea organigramei noastre a survenit la sfârșitul lunii Aprilie a anului acesta, iar unul dintre motivele pentru care nu am scos la concurs niciunul dintre posturi până acum, este pentru că am urmărit calendarul examenelor de licență, respectiv bacalaureat, tocmai pentru ca baza de selecție să fie mai mare! Ne dorim în echipa noastră oameni buni, care vor ”să crească”, care vor să muncească și să învețe, nu pe aceia care se grăbesc să-și facă dosarul de șomaj sau preferă să stea pe banii părinților” a ținut să precizeze directorul DITL Giurgiu Laurențiu Țintea

www.ditlgiurgiu.ro

Verifica si

ÎNCĂ O MAȘINĂ FURATĂ (DE ACEASTĂ DATĂ, DIN RUSIA) A FOST REPERATĂ ÎN VAMA GIURGIU

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit și indisponibilizat, …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.