vineri , 30 iulie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / POLITICA PSD, CU CĂRȚILE PE FAȚĂ: ”CĂPUȘAȚI TOT CE SE POATE!”

POLITICA PSD, CU CĂRȚILE PE FAȚĂ: ”CĂPUȘAȚI TOT CE SE POATE!”

Dacă, până astăzi, căpușarea companiilor de stat era o practică binecunoscută și toată lumea știa că este una din ”calitățile” PSD-ului, însă nimeni nu o recunoștea fățiș, astăzi, s-a ajuns și la acest punct.

Iar cel care a recunoscut, pe față, că practica căpușării companiilor de stat este veche, îndemnându-i pe viitorii miniștri să preia această practică, este nimeni altul decât ministrul demis al Economiei, ”eminența cenușie” a PSD Giurgiu, Niculae Bădălău.

Prezent la audierile din Parlament ale ministrului propus pentru portofoliul Economiei – liberalul Virgil Popescu – Bădălău l-a întrebat pe acesta de ce guvernul Ludovic Orban vrea să vândă Hidroelectrica, „perla” statului român”, sfătuindu-l pe viitorul ministru că ar fi mai bine să „căpușeze în continuare” compania decât să o vândă.

„Hidroelectrica produce acum energie curată și ieftină, dvs nu mai vreți să o căpușați, vreți să o vindeți cu totul. Pentru ce? Acționariatul la Hidroelectrica e 20% statul român si 80% Fondul Proprietatea. Trebuie să rămână la statul român. De ce țineți să o listați, să o vindeti? Capușați-o în continuare, dacă aveti clienți”, a spus Bădălău la audierile din comisii.

Verifica si

SOARTA FOSTULUI LIDER PSD LIVIU DRAGNEA, DECISĂ JOI DE JUDECĂTORII DIN GIURGIU

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, are termen, joi, la Tribunalul Giurgiu, unde se va …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.