vineri , 30 iulie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / TIPIC PSD: ”CU… PĂDURARII (ÎN TIMPUL PROGRAMULUI!) ÎNAINTE, VOM ADUCE… VOTURI MULTE!”

TIPIC PSD: ”CU… PĂDURARII (ÎN TIMPUL PROGRAMULUI!) ÎNAINTE, VOM ADUCE… VOTURI MULTE!”

Campania electorală este în plină desfășurare, iar PSD Giurgiu face, în continuare, ce știe cel mai bine: se folosește de oameni plătiți din bani publici!

Cel mai recent exemplu este cel al campaniei PSD din comuna Izvoarele, unde, în numeroasele fotografii postate pe rețelele de socializare, apar, alături de obișnuiții activiști de partid, și doi pădurari, ambii aflați în timpul programului (plătiți, evident, din bani publici…) Este vorba despre Marius Buzică și Iulian Guțu, care au mărșăluit, alături de pesediști, pe ulițele din comună, în timpul programului de lucru.

De altfel, nu este prima dată când oameni plătiți din bugetul de stat apar în caravanele electorale ale PSD prin comunele județului, în timpul programului…

Oare domnul ministru – demis – al Apelor și Pădurilor, domnul Deneș, știe ce fac oamenii din subordinea sa? Întrebarea retorică, atâta timp cât vorbim despre un ministru pesedist…

Surse din Izvoarele spun că apariția celor doi pădurari alături de caravana PSD nu este o întâmplare, ei fiind cei care ar fi distribuit în comună lemne de foc din pădure, din partea PSD.

Și tot cei doi pădurari ar fi dat și o masă cu preparate din vânat localnicilor, tot din partea PSD…

Poate nu ar fi rău ca Poliția să se sesizeze și să verifice aceste informații, astfel încât Giurgiu să nu devină un al doilea Maramureș.

Revenind la pădurarii din Izvoarele, interesant că nimeni nu se sesizează… Poate pentru că toate acestea se întâmplă în județul lui Bădălău?

Verifica si

SOARTA FOSTULUI LIDER PSD LIVIU DRAGNEA, DECISĂ JOI DE JUDECĂTORII DIN GIURGIU

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, are termen, joi, la Tribunalul Giurgiu, unde se va …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.