joi , 17 iunie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / CUM ”PREGĂTEȘTE” PSD ALEGERILE DE DUMINICĂ LA GIURGIU? CU… ADEVERINȚE MEDICALE PENTRU URNA MOBILĂ!

CUM ”PREGĂTEȘTE” PSD ALEGERILE DE DUMINICĂ LA GIURGIU? CU… ADEVERINȚE MEDICALE PENTRU URNA MOBILĂ!

Turism electoral, liste suplimentare, urna mobilă… niciuna din aceste metode disperate de a câștiga alegerile nu este străină PSD-ului, în general și PSD-ului de la Giurgiu, în special.

Și asta s-a văzut la primul tur al alegerilor prezidențiale.

Și, pentru că nu a reușit să-și atingă ”targetul” pe județ, PSD pregătește mult mai ”atent” turul al doilea…

Cum? Cu aceleași metode.

Un exemplu este ceea ce se întâmplă, zilele acestea, la Izvoarele, acolo unde, potrivit unor surse foarte bine informate, primarul comunei a dat sarcină fiecărui angajat al Primăriei să aducă câte 10 adeverințe medicale pentru persoane nedeplasabile din comună, astfel încât duminică să fie cel puțin 300 de adeverințe medicale eliberate pentru astfel de persoane, pentru care să fie cerută urna mobilă.

În condițiile în care, în primul tur, în cele șase secții de votare de pe raza comunei au fost 19 cereri pentru urna mobilă, apariția subită – în numai două săptămâni – a altor circa 280 de persoane imobilizate la pat, care să ceară să voteze cu urna mobilă ar însemna un mare semn de întrebare…

Să sperăm, însă, că medicii sunt conștienți de riscul la care se supun eliberând astfel de adeverințe fictive și planurile ”murdare” ale PSD-ului nu vor fi puse în practică.

Verifica si

PRIMAR LIBERAL AMENINȚAT CĂ VA FI OMORÂT CU O COASĂ, SUB PRIVIRILE BINEVOITOARE ALE POLIȚIEI (VIDEO)

Seara de Înviere a fost una foarte agitată în Vedea, mai exact în centrul localității, …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.