marți , 25 ianuarie 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / USR ÎȘI ÎNDEAMNĂ SUSȚINĂTORII SĂ VOTEZE KLAUS IOHANNIS

USR ÎȘI ÎNDEAMNĂ SUSȚINĂTORII SĂ VOTEZE KLAUS IOHANNIS

USR Giurgiu își îndeamnă susținătorii să voteze Klaus Iohannis. Este ideea de bază a unui comunicat de presă semnat de președintele filialei Giurgiu, Mircea Poenaru, comunicat pe care îl redăm integral:

”Duminica viitoare trebuie să mergem la vot. Dacă vom sta acasă harta județului nostru se va colora din nou în roșu iar baronii PSD vor continua să fure și să-i amăgească pe giurgiuveni.

USR recomandă tuturor membrilor și simpatizantilor giurgiuveni să meargă la vot și să-l voteze pe actualul presedinte Klaus lohannis. Uniunea Salvați România iși păstrează obiectivele doctrinare, de a lupta împotriva incompetenței și a hoției. Timp de 3 ani am luptat asiduu în Parlament împotriva modificărilor la legile justiției, împotriva acordării de privilegii pentru demnitari și am strâns peste 1.000.000 de semnături pentru modificarea Constituției, astfel încât, să nu mai avem penali in funcții publice. Klaus lohannis a fost partenerul nostru în acest demers iar acesta este unul din motivele pentru care îl vom susține în turul al II-lea.

PSD, în frunte cu Dragnea și mai apoi, prin eleva sa, Viorica Dăncilă, au schimbat legile justiției punând în pericol direcția firească, pro-europeană, motiv pentru care, o parte dintre concetățenii noștri au preferat să emigreze. Nu trebuie să mai lăsa să se întâmple aceste lucruri.

Alături de Klaus Iohannnis putem demara alegeri anticipate și arunca PSD în neantul istoriei, acolo unde îi este locul. Haideți să dăm uitării acest coșmar care durează de 30 ani, să ieșim în număr cât mai mare la urne și să-l votăm pe Klaus Iohannis.

Președinte USR Giurgiu,

Mircea Poenaru

21 noiembrie 2019”

 

 

Verifica si

PNL GIURGIU, DESPRE PRIMARUL DIN COMANA: „NORMAL ȘI DEMOCRATIC AR FI SĂ-ȘI DEPUNĂ MANDATUL!”

”Bomba” politică a acestui sfârșit de lună s-a vrut a fi lansată în conferința de …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.