sâmbătă , 28 mai 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / COLINDELE… POLITICE DIN GIURGIU, CRITICATE DE PROFESORII DIN ȚARĂ

COLINDELE… POLITICE DIN GIURGIU, CRITICATE DE PROFESORII DIN ȚARĂ

”Elevii unul Colegiu Național din Giurgiu, duși să colinde la sediul PSD” – este titlul sub care siteul educatieprivata.ro critică inițiativa unui profesor din Giurgiu, care continuă să politizeze învățământul giurgiuvean, deși PSD nu mai este la putere:

Elevii Colegiului Național ”Ion Maiorescu” din Giurgiu au mers cu colindul la mai multe instituții oficiale din oraș, dar și la sediul local al Partidului Social Democrat. Ei au fost însoțiți de profesoara Carmen Pețanca, aceasta fiind angajată și la Consiliului Județean, pe postul de manager al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Giurgiu.

Pe pagina oficială de Facebook a Colegiului au fost postate mai multe fotografii cu  ”turneul” de colindat al elevilor, printre care și una în care apare sigla PSD.

Alexandra Chirea, profesoară de limba franceză la un liceu din București, a comentat critic momentul:

”Cum era aia cu politicul nu are ce căuta în școală? Ei, dacă nu se poate să vină PSD la școală, vine școala la PSD. Colegiul Național ,,Ion Maiorescu” Pagina Oficială și-a dus elevii la colindat la sediul PSD Giurgiu. Pe vremea mea, chiar nu își permitea nimeni să ne ducă să colindam la sediul unui partid, deși știam al naibii de bine cât își doreau unii dintre ei să dea bine la șefu’ cel roșu. Să vă fie rușine, doamna profesoară, că ați acceptat să mergeți cu niște minori la sediul PSD! Să vă fie rușine, doamnelor directoare, că ați aprobat așa ceva! Rușine, rușine, rușine!”

Verifica si

CÂT DE DEPARTE POATE AJUNGE COMPROMISUL POLITIC AL MINISTRULUI SĂNĂTĂȚII?

Numele lui Alexandru Rafila era, până nu demult, un nume respectat, ca specialist, atât în …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.