marți , 30 noiembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / APIA GIURGIU – ”CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ” LA PLĂȚILE CĂTRE FERMIERI

APIA GIURGIU – ”CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ” LA PLĂȚILE CĂTRE FERMIERI

APIA – Centrul Județean Giurgiu informează că, începând cu data de data de 2 decembrie și până în prezent, au fost autorizați pentru efectuarea plăților regulare aferente anului de cerere 2019, un număr de 11406 fermieri (ceea ce reprezintă 95 % din numărul fermierilor eligibili la plata regulară) cu suma totală de55.067.099,17 lei .

Prin daruire, perseverenta si profesionalism, colectivul nostru a reusit si in acest an sa se situeze pe primul loc pe tara, asigurand cel mai mare procent in autorizarea dosarelor depuse de fermierii giurgiuveni.

Plățile se vor derula în același ritm susținut, astfel încât toți beneficiarii să primească în timp util banii cuveniți. 

Reamintim faptul că, în Campania 2019, s-au primit  12179 cereri unice de plată, pentru o suprafață totală de 191.142,92 ha.

Aceste rezultate demonstrează că APIA Giurgiu şi-a atins obiectivele principale si anume: îmbunătăţirea raporturilor cu fermierii giurgiuveni  și autorizarea la plata în avans a unui procent de 94% (din fermierii eligibili pentru plata în avans).

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, directorul executiv Mariana Carmen MIRON URITU,  împreună cu întreg colectivul APIA Giurgiu, adresează pe această cale fermierilor giurgiuveni, colaboratorilor mass-media și instituțiilor partenere, multă sănătate, prosperitate și împliniri! LA MULȚI ANI!

APIA GIURGIU

Verifica si

JARUL DIN SOBE – ”INAMICUL PUBLIC” PE TIMP DE IARNĂ. INCENDIU LA BOLINTIN

Foișorul unei familii din localitatea Bolintin Deal a luat foc, azi-noapte, cel mai probabil din …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.