luni , 2 august 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / MISTERUL SCĂDERII INFECTĂRILOR CU CORONAVIRUS LA GIURGIU…

MISTERUL SCĂDERII INFECTĂRILOR CU CORONAVIRUS LA GIURGIU…

Pentru a doua zi consecutiv, raportările autorităților din Giurgiu arată o scădere a numărului de infectări la nivelul județului.

Este vorba de numărul total de infectări raportate de la începutl pandemiei; astfel, dacă miercuri, 13 mai, erau 209 cazuri confirmate, joi, numărul acetor cazuri era de 204, iar vineri – 202.

”Misterul” a fost dezlegat de șefa DSP, Magdalena Mărcuț, care a explicat că ”INSP a schimbat modalitatea de alocare a cazurilor de SARS COV2, astfel: alocarea pe județe a cazurilor confirmate se realizează în funcție de județul de infectare.

Ex: asistent medical confirmat cu domiciliul în judetul Giurgiu , dar cu locul de munca în București, sau persoane spitalizate în București care au contactat boala în spitalul unde s a internat.”

În aceeași ordine de idei, autoritățile județene anunță că vineri, 15 mai, din cei 202 pacienți confirmați cu coronavirus, 98 erau vindecați și externați; 168 de persoane sunt în carantină, iar alte 351, în autoizolare la domiciliu.

De asemenea, autoritățile mai anunță că în ultimele 24 de ore au fost testate 145 de persoane, numărul total al celor testați ridicându-se acum la 2060.

Verifica si

PE JOS, SPRE ”LIBERTATE”… POLIȚIȘTII DE FRONTIERĂ DIN GIURGIU I-AU ÎNTRERUPT CĂLĂTORIA

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat un cetățean …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.