miercuri , 29 septembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ȘOMAJ TEHNIC PENTRU GIURGIUVENI: PESTE ȘASE MILIOANE DE LEI, PLĂTIȚI PENTRU LUNA APRILIE

ȘOMAJ TEHNIC PENTRU GIURGIUVENI: PESTE ȘASE MILIOANE DE LEI, PLĂTIȚI PENTRU LUNA APRILIE

Până la data de 21 mai 2020, la nivelul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Giurgiuau fost verificateși plătite toate cererile corect depuse de angajatori pentru plata șomajului tehnic aferent lunii aprilie 2020, respectiv 676 solicitări pentru un număr de 3518 salariați. Suma totală plătită până la această dată către angajatori este de 6.019.293lei.

Pentru a veni în sprijinul angajatorilor și salariaților afectați de starea de urgență, angajații agenției au făcut toate demersurile astfel încât sumele solicitate să fie virate angajatorilor în cel mai scurt timp. Deși termenul legal este de 15 zile,  durata medie a timpului de analiză a documentelor și plată  a sumelor  a fost de 4 zile.

Pentru luna mai 2020 angajatorii pot depune documentele aferente plății șomajului tehnic  începând cu data de 01 iunie 2020.

Precizăm faptul că documentele necesare acordării șomajului tehnic vor fi completate și încărcate în platforma digitală https://aici.gov.ro.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Giurgiu va depune în continuare toate eforturile necesare, astfel încât solicitările din partea  angajatorilor și a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă să fie rezolvate într-un timp cât mai scurt.

 

Nicoleta Goleanu

Expert superior

 

BIROUL DE PRESA AL AJOFM GIURGIU

 

Verifica si

GIURGIUVENI DIN GRUPURI VULNERABILE, BENEFICIARII CELUI MAI RECENT PROIECT LANSAT DE DGASPC

Persoanele care aparțin grupurilor vulnerabile din șase localități rurale ale județului Giurgiu (Vânătorii Mici, Florești- …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.