marți , 27 iulie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ÎNCĂ O MAȘINĂ ARSĂ PE ȘOSELELE DIN JUDEȚ

ÎNCĂ O MAȘINĂ ARSĂ PE ȘOSELELE DIN JUDEȚ

O autoutilitară a ars în noaptea de miercuri spre joi în localitatea Buturugeni, judeţul Giurgiu, din cauza unui scurtcircuit electric, pentru stingerea incendiului acţionând pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Mihăileşti.

„Azi-noapte (miercuri – n.r.) am fost anunţaţi prin 112 despre faptul că în localitatea Buturugeni se manifestă un incendiu la o autoutilitară. Şoferul a observat că are probleme la electromotor atunci când a ajuns acasă şi a vrut să parcheze autovehiculul şi a anunţat pompierii atunci când a observat că din cabină începe să iasă fum. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Mihăileşti cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă”, a declarat joi, presei, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţi de Urgenţă Giurgiu, Nicoleta Beianu.

În urma incendiului a ars cabina autoutilitarei, iar parbrizul s-a spart. Din cercetările efectuate la faţa locului a reieşit faptul că un scurtcircuit electric la motor a fost cauza probabilă a producerii incendiului.

Acesta este al doilea incendiu la un autovehicul înregistrat în ultimele 24 de ore pe raza judeţului Giurgiu după ce miercuri după-amiază un alt camion a ars pe DN 6 în dreptul localităţii Naipu, tot de la un scurtcircuit electric.

www.agerpres.ro

Verifica si

ACCIDENT LA ROATA, CU DOI TINERI ȘOFERI IMPLICAȚI

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, în această dimineață, după ce autoturismele în …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.