vineri , 30 iulie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / „MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE ȘI ADEVĂRUL IESE ÎNTOTDEAUNA LA IVEALĂ! MARIAN MINA SE LAUDĂ CU BANII DE LA GUVERN!”

„MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE ȘI ADEVĂRUL IESE ÎNTOTDEAUNA LA IVEALĂ! MARIAN MINA SE LAUDĂ CU BANII DE LA GUVERN!”

Guvernul PNL a alocat bani Spitalului Judeţean de Urgenţă  Giurgiu pentru achiziționarea echipamentelor medicale destinate tratării cazurilor de infecție cu virusul SARS-CoV-2 și a echipamentelor de protecţie necesare, respectiv materialele sanitare necesare!

Suntem în plină campanie electorală, iar reprezentanții PSD Giurgiu încearcă să-și treacă în portofoliul realizărilor tot ce se poate, inclusiv obiective pentru care nu au niciun merit. Un exemplu în acest sens este demersul candidatului acestei formațiuni politice la președinția CJ, Marian Mina, de a se “împăuna”, în stilu-i deja consacrat,  cu un proiect ce vizează Spitalul judetean, unde singurul său merit este acela de a semna documentul, meritul fiind al echipei de implementare și al Guvernului liberal care a găsit soluții în contextul crizei sanitare generate de virusul SARS-CoV-2.

Dat fiind pericolul generat de pandemie, GUVERNUL a hotărât, cu acceptul Uniunii Europene, transferarea a 350 de milioane de euro de la POIM pentru finanțarea proiectelor de dotare a spitalelor, în lupta continuă pentru salvarea vieților omenești. Nu a fost o competiție pe punctaj, au primit finanțare toate solicitările conforme. Se putea supracontracta, dacă existau multe asemenea solicitări, pâna la nivelul a 900 de milioane euro, evident tot cu acceptul Comisiei Europene.Cu alte cuvinte, finanțarea proiectului “Dotare medicală performantă pentru STOPare COVID 19” la nivelul județului Giurgiu – CO-STOP, în valoare de 511,9 mii euro (11.064.542,07 lei) este asigurată de Guvernul Orban,  unde finanțările, în valoare de 350 milioane euro, sunt asigurate prin intermediul Programului Operațional Infrastructură Mare.

Prin urmare, cu banii obţinuţi de la Guvernul liberal la Spitalul Judeţean de Urgenţă  Giurgiu se achiziționează peste 110 echipamente medicale destinate tratării cazurilor de infecție cu virusul SARS-CoV-2, și, totodată, se vor achiziţiona şi echipamentele de protecţie necesare, respectiv materialele sanitare!

În concluzie, Guvernul liberal condus de Ludovic Orban acordă o atenție sporită modernizării sistemului medical din fondurile europene.

Guvernul PNL propune, în programul Reclădim România, alocarea, în perioada 2020-2027, a unui buget de 17,5 miliarde de lei pentru o serie de categorii de investiții la nivelul serviciilor medicale furnizate în comunitățile locale. Vom construi și vom moderniza 1.450 de centre medicale în mediul rural, vom reabilita 25 de spitale județene și 110 orășenești.

Președinte Organizația Județeană a PNL Giurgiu,

Dan Motreanu

Verifica si

SOARTA FOSTULUI LIDER PSD LIVIU DRAGNEA, DECISĂ JOI DE JUDECĂTORII DIN GIURGIU

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, are termen, joi, la Tribunalul Giurgiu, unde se va …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.