miercuri , 4 august 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / ADEVĂRUL DESPRE ”REALIZĂRILE” ADMINISTRAȚIEI PESEDISTE ÎN JUDEȚ

ADEVĂRUL DESPRE ”REALIZĂRILE” ADMINISTRAȚIEI PESEDISTE ÎN JUDEȚ

Campania electorală pentru alegerile locale este momentul perfect pentru administrațiile pesediste din județ (fie că vorbim despre primari, fie despre conducerea Consiliului Județean) să se laude cu realizările ultimilor patru ani și să ceară un nou mandat.

Este plin județul de tot felul de pancarte care anunță – triumfal – că lucrarea X sau Y a fost realizată de CJ, ”sub conducerea președintelui Marina Mina!”

La fel se laudă și primarii PSD din județ, numai că, de la laudă la realitatea din teren e diferență ”de la cer la pământ”.

Unul din multele exemple este cel al primarului din Vărăști, Adrian Măhălean, care se mândrește cu ”numeroase realizări” și – evident- le cere concetățenilor săi un nou mandat.

Doar că în comuna pe care – încă – o conduce Măhălean, lucrurile nu sunt deloc așa de ”roz” cum ar vrea să fie văzute administrația pesedistă.

Una din lucrările cu care se ”împăunează” acum atât primarul, cât și conducerea CJ,  este realizarea rigolelor de scurgere de pe raza comunei.

Rigole care arată…. cum arată – și se vede în fotografiile atașate.

Câți bani au intrat în aceste lucrări, cine le-a executat și de ce arată acum așa… poate vom afla, la un moment dat.

Cert este că oamenii din Vărăști sunt profund nemulțumiți de aceste lucări și, cel mai probabil, vor avea grijă să sancționeze la urne ”realizările” adminstrației pesediste…

Verifica si

TRADIȚIONALUL BÂLCI DE SFÂNTA MARIA REVINE LA GIURGIU. ÎN ALTĂ LOCAȚIE ȘI DUPĂ UN ALT PROGRAM, ÎNSĂ….

Dacă până acum, bâlciul tradițional organizat la Giurgiu cu ocazia zilei ”Sfintei Maria” se desfășura …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.