joi , 5 august 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / DOI DEȚINUȚI, GĂSIȚI MORȚI ÎN CELULĂ, ÎN PENITENCIARUL GIURGIU

DOI DEȚINUȚI, GĂSIȚI MORȚI ÎN CELULĂ, ÎN PENITENCIARUL GIURGIU

Tragedia a fost descoperită uni dimineață, iar conducerea Penitenciarului anunță:

”Vă informăm că, astăzi, 14.09.2020, in jurul orei 07:00, cu ocazia efectuării apelului de dimineață, personalul Penitenciarului Giurgiu a constatat că două persoane private de libertate, cazate în aceeași camera de deținere, nu prezintă semne vitale.

De îndată, a fost alertat personalul medical propriu, concomitent cu solicitarea,

prin apel 112, a sprijinului unui echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean. În ciuda manevrelor de resuscitare aplicate, decesul celor două persoane a fost declarat la ora 07:25.

Precizăm că acestea se aflau în evidența cabinetului medial al unității cu o serie de afecțiuni pentru care se administra tratament.

În conformitate cu prevederile legale, evenimentul a fost  notificat Parchetului de pe lângă judecătoria Giurgiu, în prezent, organele judiciare desfășurând verificări la

fața   locului.  De  asemenea   s-a  procedat    la informarea familiei deținuților, a judecătorului de supraveghere a privării de libertate și a Poliției Municipiului Giurgiu.

Cauzele și imprejurările producerii celor două decese vor fi, de asemenea, stabilite de organele abilitate, sprijinite de administrația locului de deținere.”

Verifica si

INCENDIILE DE VEGETAȚIE ÎNCEP SĂ FACĂ ȘI VICTIME UMANE: BĂRBAT SALVAT DE POMPIERI DIN MIJLOCUL FLĂCĂRILOR, PE UN CÂMP

Un bărbat, în vârstă de 77 de ani, a suferit arsuri la nivelul membrelor şi …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.