joi , 26 mai 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / INCENDIAR: FRATELE UNUI CANDIDAT PSD – LIDER AL UNEI GRUPĂRI DE SPĂRGĂTORI DE LOCUINȚE!

INCENDIAR: FRATELE UNUI CANDIDAT PSD – LIDER AL UNEI GRUPĂRI DE SPĂRGĂTORI DE LOCUINȚE!

Un caz complex a fost soluționat, zilele acestea, de polițiștii din Capitală, care au reușit să destructureze o rețea de spărgători de locuințe, rețea ce acționa pe raza mai multor județe.

Inițial, primele lovituri au fost date în locuințe din Giurgiu. Asta se întâmpla la începutul anului, iar polițiștii giurgiuveni reușeau să documenteze activitatea rețelei. Spărgătorii s-au extins, apoi, astfel că acest caz a fost preluat de polițiștii din Capitală.

În urmă cu circa două săptămâni, membrii grupării reveneau la Giurgiu, unde ”semnau” o altă spargere de locuință.

De această dată, însă, au fost prinși în flagrant. Cu excepția singurului giurgiuvean care făcea parte din banda de spărgători – cel care, de altfel, era pionul principal, în condițiile în care s-a dovedit că banda acționa ”la pont”, iar cel care dădea aceste ponturi era chiar giurgiuveanul nostru.

Acesta nu s-a bucurat, însă, prea mult de liberate, find depistat și ”săltat” de mascați, astfel că acum se află în arestul Poliției Capitalei.

Interesantă este, însă, identitatea giurgiuveanului-spărgător. Surse bine informate au dezvăluit că este vorba despe fratele candidatului PSD la Primăria Daia – Marius Dragomir.

În timp ce liderii PSD locali îi acuză pe liberali că ”defilează cu pușcăriași”, iată care este, în realitate, ”oferta” pesediștilor giurguveni pentru alegători!

Dacă astfel de oameni vor ajunge să conducă destinele localităților din județ, ce speranțe să mai avem la un viitor mai bun?

Verifica si

”LOVER BOYS” DE GIURGIU – ”SĂLTAȚI” DE MASCAȚI, MIERCURI DIMINEAȚĂ

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.