miercuri , 29 septembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / POLIȚIA DIN BUTURUGENI – ”PENTRU UNII MUMĂ, PENTRU ALȚII, CIUMĂ” (VIDEO)

POLIȚIA DIN BUTURUGENI – ”PENTRU UNII MUMĂ, PENTRU ALȚII, CIUMĂ” (VIDEO)

Un eveniment sportiv electoral organizat joi la Buturugeni de conducerea PSD a Primăriei – fără respectarea niciunei reguli impuse de pandemia de coronavirus – a determinat apariția unei sesizări la Poliție.

Ca urmare a acestei sesizări, la fața locului au apărut polițiștii din comună, care, însă, au avut grijă să-și anunțe, în prealabil ”vizita”, astfel că primarul și viceprimarul – adică organizatorii evenimentului – au dispărut la momentul oportun (cu circa 10 minute înainte de sosirea echipajului).

Și era și normal să fie așa, atâta timp cât adjunctul șefului de post din Buturugeni este chiar ginerele primarului PSD. De altfel, despre faptul că Poliția și conducerea PSD a Primăriei Buturugeni sunt ”mână-n mână” scriu și colegii de la cronicagiurgiuveana.ro, care relatează un alt incident recent (https://cronicagiurgiuveana.ro/exploziv-in-judetul-lui-badalau-politia-il-ajuta-in-campania-electorala/)

Revenind la evenimentul de joi, după ”inspecția” de la evenimentul sportiv, polițiștii din Buturugeni au decis să organizeze un filtru în comună, filtru extrem de selectiv (politic), în condițiile în care – după cum se vede și pe filmare – polițiștii  au oprit, legitimat și amendat toți membrii și simpatizanții PNL din comună, în timp ce primarul și viceprimarul sunt ”trecuți cu vederea”.

Viceprimarul – aflat în Loganul gri – este, totuși, oprit la filtru, însă, în momentul în care văd cine este în mașină, polițiștii îl salută cu respect și îl lase să plece mai departe, fără alte verificări.

În tot acest timp, apare și primarul, care se plimbă ostentativ pe lângă echipaj (în Duster), claxonând – în semn de salut-  nefiind ”observat” de oamenii legii, al căror unic scop – în această acțiune – a fost legitimarea și amendarea liberalilor din comună.

Și dacă asta se întâmplă acum, înainte de alegeri, oare ce va fi la Buturugeni în ziua alegerilor, cu astfel de oameni ai legii?

 

Verifica si

CARE ESTE ADEVĂRATA MIZĂ A RĂZBOIULUI DECLANȘAT DE ȘEFUL DGASPC?

Declarații belicoase și acuzații ”curg”, în ultimele zile, în ceea ce s-a transformat într-un adevărat …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.