marți , 22 iunie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / CASA NAȚIONALĂ DE PENSII DEZMINTE ZVONURILE PRIVIND ÎNTÂRZIEREA ACHITĂRII PENSIILOR ÎN IANUARIE

CASA NAȚIONALĂ DE PENSII DEZMINTE ZVONURILE PRIVIND ÎNTÂRZIEREA ACHITĂRII PENSIILOR ÎN IANUARIE

Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP) a anunţat că nu există întârzieri în ceea ce priveşte plata pensiilor aferente lunii ianuarie pentru toate categoriile de beneficiari.

Casa Națională de Pensii Publice  anunţă că niciun talon de pensie nu a fost tipărit sau retipărit greşit, ba dimpotrivă totul este în regulă, „ne aflăm în graficul normal de plată al pensiilor către beneficiarii care au optat pentru plata pensiilor prin Compania Naţională Poşta Română, dar şi beneficiarii care au optat pentru plata pensiilor în cont curent, potrivit convenţiilor în vigoare”, precizează şeful CNPP în comunicat.

Cu privire la pensiile speciale acordate conform legislaţiei în vigoare, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă nr. 226/2020, privind unele măsuri fiscal-bugetare şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea unor termene, ordonanţă care implică neactualizarea cu rata medie a inflaţiei pentru un număr de 4.603 beneficiari, taloanele de pensie au fost tipărite la valoarea aferentă lunii decembrie se mai arată în comunicatul de pe social media.

Casa Națională de Pensii Publice dezminte orice zvon cu privire la plata pensiilor în ianuarie

„Ținând cont de zvonurile apărute în spațiul public, cu privire la plata pensiilor aferente lunii ianuarie a.c., facem următoarele precizări:
– Niciun talon de pensie nu a fost tipărit sau retipărit greșit, ba dimpotrivă ne aflăm în graficul normal de plată al pensiilor către beneficiarii care au optat pentru plata pensiilor prin Compania Națională Poșta Română dar și beneficiarii care au optat pentru plata pensiilor în cont curent, potrivit convențiilor în vigoare.
– Cu privire la pensiile speciale acordate conform legislației în vigoare, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență nr. 226/2020, privind unele măsuri fiscal-bugetare și pentru modificarea și completarea unor acte normative și prorogarea unor termene, ordonanță care implică neactualizarea cu rata medie a inflației pentru un număr de 4603 beneficiari, taloanele de pensie au fost tipărite la valoarea aferentă lunii decembrie.
– Facem precizarea că, nici pentru aceste categorii de pensii speciale, nu există nicio întârziere cu privire la termenul de plată a lor către beneficiari,  se arată în comunicatul postat recent pe contul oficial de Facebook al Casei Naţionale de Pensii Publice.
www.evz.ro

Verifica si

RUSALIILE – POGORÂREA SFÂNTULUI DUH – TRADIȚII ȘI SUPERSTIȚII

Pogorârea Sfântului Duh, Cincizecimea sau Rusaliile – cum mai este numit acest praznic împărătesc, se …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.