vineri , 25 iunie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / PNL BOLINTIN – REACȚIE DUPĂ CE FOSTA DIRECTOARE A ȘCOLII MALU SPART (CUMNATA LUI BĂDĂLĂU) A SCOS SĂTENII ÎN STRADĂ, PENTRU ”SUSȚINERE”

PNL BOLINTIN – REACȚIE DUPĂ CE FOSTA DIRECTOARE A ȘCOLII MALU SPART (CUMNATA LUI BĂDĂLĂU) A SCOS SĂTENII ÎN STRADĂ, PENTRU ”SUSȚINERE”

Organizația PNL Bolintin Vale a lansat duminică acuzații la adresa social-democraților, cu privire la situația de la școala gimnazială Malu-Spart, după ce zeci de persoane, profesori şi părinţi ai școlii au ieşit în stradă pentru a protesta faţă de schimbarea din funcţie a directoarei şcolii, Raluca Geantă, care este cumnata fostului senator PSD Niculae Bădălău. Directoarea susţine că a fost schimbată pe criterii politice, pentru că nu este înregimentată şi nu a „mers în campanie electorală cu nicio formaţiune politică şi mai ales cu PNL-ul”.

Punctul de vedere al PNL:

„Am constatat cu indignare încercările conducerii Școlii Gimnaziale Malu-Spart de manipulare a opiniei publice, folosind canale mass-media și părinți din localitate. Pentru că o numire de director pare să se transforme în război politic, avem următoarele precizări:

– Mandatul actualei conduceri a școlii a expirat la finalul acestei săptămâni, aceasta este o informație publică.

– Numirea noului director intră exclusiv în atribuțiile Inspectoratului Școlar Județean Giurgiu. Avem toată încrederea că va fi nominalizat un bun profesionist.

– Niciun membru al PNL Bolintin Vale nu va prelua funcția de Director al Școlii Gimnaziale Malu-Spart.

Mai mult decât atât, avem convingerea că indiferent de opțiunile politice ale oricărui cadru didactic sau director, școala trebuie să rămână un templu al obiectivismului, un loc în care se derulează doar activități educative. Faptul că sunt numiți noi directori, că se oferă șansa altor cadre didactice de a conduce unități de învățământ nu ar trebui să fie subiect de scandal politic. Însă, nu este deloc surprinzător, ținând cont de faptul că doamna director a depășit în mod repetat cadrul etic al funcției sale, de-a lungul mandatelor la conducerea școlii din Malu Spart, fiind un agitator politic înflăcărat al PSD. Am primit, de mai multe ori, informații de la părinți amenințați și șantajați pentru a sprijini PSD. Nu ar fi exclus ca și o parte dintre părinții care au fost astăzi la așa-zisul protest să fi fost chiar intimidați sau forțați să facă acest gest. Este genul de politică a pumnului în gură marca PSD – Bădălău.

Pentru informarea corectă a opiniei publice, vă mai aducem la cunoștință două detalii care completează peisajul de ansamblu: doamna director a acestei școli este fost consilier PSD și chiar cumnata baronului roșu Bădălău. Mai mult, printre persoanele care au ieșit public să o susțină au fost viceprimarul PSD și un consilier județean PSD.

În mod evident, se încearcă o presiune publică tipică acestui partid toxic, care are ca scop schimbarea deciziei inspectoratului sau intimidarea persoanelor implicate în proces. Bătălia politică este doar în scenariul lor și sunt singurii disperați de această luptă pentru putere. Îi propunem doamnei director să nu mai menționeze numele PNL și să utilizeze timpul dedicat acestor conspirații și presiuni mult mai util, respectiv pentru pregătirea temeinică a concursului ce va fi organizat de Ministerul Educației, pentru această poziție pe care și-o dorește cu atât patos.

PNL Bolintin Vale”

www.stiripesurse.ro

Verifica si

PNL: ”MANIPULAREA ORDINARĂ A PSD MASCHEAZĂ DISPERAREA! EI VOR CIRC, NU AU SPRIJINIT NICIODATĂ LUPTA ÎMPOTRIVA PANDEMIEI!”

Liderii PSD Giurgiu, în frunte cu Marian Mina, încearcă să profite politic de pe urma …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.