miercuri , 23 iunie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / GREŞEALĂ FATALĂ: A ÎNCERCAT SĂ APRINDĂ FOCUL CU BENZINĂ ŞI A INCENDIAT CASA

GREŞEALĂ FATALĂ: A ÎNCERCAT SĂ APRINDĂ FOCUL CU BENZINĂ ŞI A INCENDIAT CASA

Folosirea substanțelor inflamabile pentru a aprinde focul în sobă este foarte periculoasă. O tânără de 17 ani, din municipiul Giurgiu, a încercat să facă acest lucru și, din această cauză, în locuința sa a izbucnit un incendiu. Evenimentul s-a produs astăzi, în jurul prânzului, pe strada Cărămidarii Vechi.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o cisternă, o autospecială de primă intervenție și comandă și un echipaj SMURD.

Pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta cu flacără deschisă în bucătăria și baia locuinței și au acționat astfel încât flăcările să nu se extindă și la celelalte camere.

Pentru că se afla în încăpere în momentul izbucnirii incendiului, tânăra a suferit o arsură la nivelul feței și a primit îngrijiri medicale, la locul evenimentului.

În incendiu au ars mobilierul din bucătărie, trei uși, tavanul pe o suprafață de aproximativ 6 mp și au fost distruse centrala termică, aragazul, boilerul electric și instalația sanitară. De asemenea, s-au deteriorat tavanele și ferestrele locuinței.

Pentru evitarea unor astfel de evenimente, recomandăm cetățenilor să nu aprindă focul în sobe cu ajutorul lichidelor inflamabile precum benzină, gaz sau a altor substanțe periculoase.

De asemenea, nu trebuie folosite alte materiale combustibile în afară de cele pentru care a fost destinată soba.

 

 

Compartimentul Informare și Relații Publice ISU Giurgiu

Verifica si

95%  – PREZENȚĂ LA PRIMA PROBĂ A EVALUĂRII NAȚIONALE ÎN JUDEȚUL GIURGIU

Prima probă a examenului de Evaluare Națională – cea la Limba și literatura română – …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.