miercuri , 23 iunie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / PROGRAMĂRILE PE PLATFORMA DE VACCINARE SE POT FACE ȘI LA BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ

PROGRAMĂRILE PE PLATFORMA DE VACCINARE SE POT FACE ȘI LA BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ

Biblioteca județeană  „I.A. Bassarabescu” Giurgiu își informează utilizatorii că anul acesta  proiectul  de „Inițiere a cititorilor în utilizarea calculatorului şi a internetului”  – care a demarat în anul 2018 la Filiala din Şos. Bucureşti bl. 66/1 D  –  se extinde la încă două secţii ale Bibliotecii Judeţene: La Sala de Lectură din str. Bucureşti nr. 53 şi la Secţia de Împrumut  Carte  pentru Adulţi din str. Ştefan cel Mare nr. 14.

Alături de celelalte servicii tradiţionale ale Bibliotecii, în funcţie de cerinţele lor,  prin acest proiect utilizatorii pot  fi sprijiniţi să îşi deschidă un cont de e-mail   sau un cont  pe o reţea de socializare,  să  își poată achita  facturile, taxele și impozitele online iar de astăzi  se pot înscrie pe Platforma națională  de programare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

Toate activitățile de prelucrare a datelor cu caracter personal desfășurate în legătură cu  acest proiect  sunt în acord cu prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date precum şi cu respectarea tuturor normelor sanitare în vigoare.

 

MANAGER,

DANIELA BARDAN

Verifica si

95%  – PREZENȚĂ LA PRIMA PROBĂ A EVALUĂRII NAȚIONALE ÎN JUDEȚUL GIURGIU

Prima probă a examenului de Evaluare Națională – cea la Limba și literatura română – …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.