marți , 28 septembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Cultură / ”CITEȘTE-MI 100 DE POVEȘTI”, ÎN ZECE BIBLIOTECI PUBLICE DIN JUDEȚ

”CITEȘTE-MI 100 DE POVEȘTI”, ÎN ZECE BIBLIOTECI PUBLICE DIN JUDEȚ

În cadrul  proiectului naţional iniţiat anul acesta de către Ministerul Culturii  „Citește-mi 100 de povești!” cu ocazia Zilei Mondiale a Cititului cu Voce Tare, Biblioteca Județeană  „I. A. Bassarabescu” a derulat ieri, 3 februarie 2021 activităţi în colaborare cu 10  biblioteci publice din județul Giurgiu (Vărăști, Izvoarele, Comana, Florești-Stoenești, Mârșa, Gogoșari, Buturugeni, Bulbucata, Mihai Bravu și Adunații Copăceni).

Programul ”Citește-mi 100 de povești!„ înscris, de-asemenea, sub egida Proiectului „România Educată”, derulat de Administraţia Prezidenţială  își propune să stimuleze lectura în rândul copiilor, atât în grădinițe cât și în familie. Copiii au avut oportunitatea de a participa la ateliere de lectură și de a-și dezvolta atenția, vocabularul, imaginația și, mai ales, motivația pentru învățare. Prin urmare, el a contribuit la dezvoltarea literației și a unor obiceiuri de lectură care favorizează procesul de învățare și de alfabetizare funcțională, în special pentru copiii din familiile defavorizate și izolate cultural. De asemenea, ajută la dezvoltarea limbajului și la învățarea social-emoțională și, nu în ultimul rând, reamintește importanța lecturării poveștilor cu voce tare alături de copii, părinți și bunici.

Cu același prilej Biblioteca Județeană ”I.A. Bassarabescu” a organizat , pe platforma ZOOM  o întâlnire cu Grădinița cu Program Prelungit ”Top KinderSpace” din municipiul Giurgiu.

 

Manager,

Daniela Bardan

Verifica si

VALORILE LOCALE, PROMOVATE PRINTR-UN PROIECT DERULAT LA ȘCOALA NR. 7

În cadrul proiectului ”Parteneriat de Prestigiu și Recunoștință în Educație și Cultură” – Oameni care …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.