duminică , 14 august 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Cultură / ”STEAUA FĂRĂ NUME” – CEA MAI RECENTĂ PREMIERĂ A TEATRULUI GIURGIUVEAN

”STEAUA FĂRĂ NUME” – CEA MAI RECENTĂ PREMIERĂ A TEATRULUI GIURGIUVEAN

Vineri, 12 februarie, de la ora 18, în Sala Mare a Teatrului „Tudor Vianu” va avea loc premiera Spectacolului Steaua fără nume, de Mihail Sebastian, una dintre cele mai frumoase comedii romantice pe care le-a produs teatrul românesc în secolul trecut, un spectacol în care poezia și umorul se împletesc, cald și alert. Este cea dintâi premieră a acestui an, dar și prima de după redeschiderea teatrului survenită în acest început de 2021.

Managerul instituției, Cosmin Crețu, preciza, referitor la acest spectacol: „Este o poveste plasată într-un oraș ca al nostru, în care sosirea unei femei superbe tulbură întreaga comunitate. O ocazie minunată pentru tânăra echipă de realizatori, precis coordonată de mai vechiul nostru prieten Emil Gaju, regizor de dincolo de Prut, de a da o adevărată probă de talent în fața publicului nostru, tot mai avid de spectacole de calitate”.

În final – o recomandare: dat fiind că la toate cele cinci spectacole susținute în acest an numărul biletelor (în condițiile impuse de lege –50 de procente din capacitatea maximă a sălii) s-a dovedit insuficient, nu lăsați pe ultimele minute achiziționarea mult-doritelor tichete care vă vor aduce în postura de a vă petrece într-un mod minunat acest sfârșit de săptămână și a prefigura romantismul „lunii iubirii”!

Teattrul ”Tudor Vianu”

Verifica si

”CĂSUȚE DE AUTOR PENTRU CITITOR” – INAUGURATE DE 1 IUNIE ÎN GIURGIU

De 1 iunie, Biblioteca Județeană „I.A. Bassarabescu” Giurgiu sărbătorește Ziua Internațională a Copilului într-un mod …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.