miercuri , 23 iunie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / VAMA GIURGIU ”S-A ÎNNOIT”: AL DOILEA TERMINAL – EXCLUSIV PENTRU CAMIOANE – A FOST DAT ÎN FOLOSINȚĂ

VAMA GIURGIU ”S-A ÎNNOIT”: AL DOILEA TERMINAL – EXCLUSIV PENTRU CAMIOANE – A FOST DAT ÎN FOLOSINȚĂ

De vineri, 12 februarie, capacitatea Vămii Giurgiu s-a dublat, ca urmare a deschiderii noului terminal, destinat traficului de mărfuri.

Primele camioane au tranzitat noul terminal în prezenț mai multor oficialități centrale și locale. Astfel, alături de secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionel Scrioșteanu, în Vama Giurgiu s-au aflat directorul DRDP București, Cătălin Șomode, parlamentarii de Giurgiu, Alexandru Andrei și Toma Petcu, prefectul Aneta Matei, președintele CJ Giurgiu Dumitru Beianu și  primarul Adrian Anghelescu, precum și șefii Poliției de Frontieră și Vămii Giurgiu.

Odată cu darea în folosință a acestei investiții, în Punctul de Frontieră Giurgiu funcționează două terminale, separându-se traficul de mărfuri de cel de persoane, fiecare din aceste terminale având câte șase puncte de control.

Rezultatul concret al acestei investiții este reducerea semnificativă a timpului de așteptare pentru șoferii camioanelor de mărfuri, dar și pentru cei au autoturismelor, din moment ce acum traficul de mărfuri a fost separat de cel al călătorilor. Un alt avantaj este reducerea timpului de așteptare pe DN5, știut fiind faptul că, de multe ori, cozile de camioane îngreunează circulația pe acest drum important.

Lucrarea din Vama Giurgiu a fost realizată în regie proprie de DRDP București.

Verifica si

95%  – PREZENȚĂ LA PRIMA PROBĂ A EVALUĂRII NAȚIONALE ÎN JUDEȚUL GIURGIU

Prima probă a examenului de Evaluare Națională – cea la Limba și literatura română – …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.