joi , 24 iunie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ELENA DINU – PETRECERE CU 150 DE INVITAȚI, MANELIȘTI ȘI DEDICAȚII ÎN PLINĂ PANDEMIE

ELENA DINU – PETRECERE CU 150 DE INVITAȚI, MANELIȘTI ȘI DEDICAȚII ÎN PLINĂ PANDEMIE

Giurgiu a ținut, din nou, capul de afiș al presei centrale în week-endul ce tocmai s-a încheiat.

De această dată, ”eroină” a fost nimeni alta decât ”celebra” Elena Dinu, deputat PSD de Giurgiu, care și-a serbat, cu fast (și invitați pe măsură) fiul, ce tocmai a trecut pragul majoratului.

Petrecerea, desfășurată la complexul de la Bălănoaia, a fost descrisă cu multe amănunte de jurnaliștii de la puterea.ro:

”Pentru deputata PSD de Giurgiu, Elena Dinu, protejata baronului Niculae Bădălău, nu există restricții în această perioadă de COVID 19 și, ca atare, aseară, a organizat o petrecere de pomină la un local de fițe din județul Giurgiu.

Dedicații fără număr pentru că „banii n-au valoare”

Deputata PSD de Giurgiu, Elena Dinu, a organizat „majoratul” fiului său cu peste 150 de invitați la complexul Bălănoaia de lângă Giurgiu. Petrecerea a fost una de zile mari ca și cum n-ar exista restricții în această perioadă.

Mâncăruri pe alese, băuturi la discreție, ospătari la patru ace și muzică de se auzea până la Ruse în Bulgaria. Manelele și dedicațiile au curs pe bandă rulantă, iar 2.000 de euro era ceva obișnuit pentru cei care dădeau dedicații pentru juniorul familiei Elena și Daniel Augustin Dinu, dar și pentru „cea mai tare deputată”.

Refrenul la modă care s-a fredonat toată noaptea de către maneliștii și invitați a fost „Banii n-au valoare”! Rămâne de văzut dacă banii au sau nu valoare sau are valoare „cea mai tare deputată și pentru polițiștii de la IJP Giurgiu care ar fi trebuit să se sesizeze la o asemenea petrecere cu peste 150 de invitați.

„Valoarea” Elenei Dinu

E clar că banii nu au valoare pentru familia Elena și Augustin Dinu dacă ținem cont de faptul că un simplu medic de provincie a ajuns deputat PSD la al doilea mandat doar pentru că așa vrut baronul Niculae Bădălău.

De fapt, Bădălău a inventat-o pe Elena Dinu și ca un tătuc protector, soțul acestei a fost pe vremea guvernării PSD, directorul DRDP București, fiind remunerat mai bine decât premierul României și președintele țării deși n-a

A contat doar că era soțul deputatei protejate și susținute de baronul Bădălău. Așadar, majoratul fiului Elenei Dinu cu dedicații fără număr și unde „banii n-au valoare” este doar o dovadă că restricțiile sunt pentru fraieri nu și pentru parlamentari!” (https://www.puterea.ro/exclusiv-deputata-psd-elena-dinu-petrecere-cu-150-de-invitati-si-dedicatii-muzicale-pe-2-000-de-euro/)

Luni, aceiași jurnaliști au mai făcut o dezvăluire, anunțând și cine a fost ”sponsorul” celebrei petreceri de la Bălănoaia:

”Majoratul fiului deputatei Elena Dinu organizat la complexul Bălănoaia din Giurgiu cu dedicații fără număr pentru 2.000 de euro, unde refrenul la modă a fost „banii n-au valoare” a demonstrat încă o dată că restricțiile sunt pentru fraieri nu și pentru parlamentari! 

Ceea ce nu s-a știu ieri este faptul că nu familia Dinu s-a ocupat de petrecerea interzisă de la Bălănoaia, ci o apropiată a deputatei Elena Dinu, impusă de PSD la șefia Casei de Sănătate Gurgiu: Florentina Popescu, care este și președinta organizației PSD de femei Giurgiu. Practic, fosta șefă a CAS Giurgiu pe vremea PSD, Florentina Popescu, este cea care a închiriat localul și a plătit tot cheful, Oare cât a costat petrecerea. De ce oare a achitat Florentina Popescu petrecerea odraslei familiei Dinu?

„Performanțele” caracatiței „țesute” de Elena Dinu la Spitalul Județean Giurgiu

Presa din Giurgiu a semnalat, în nenumărate rânduri, caracatița patronată de deputata PSD Elena Dinu în sistemul sanitar giurgiuvean, caracatiță perpetuată încă din perioada în care actuala deputată era director al Spitalului Județean Giurgiu.

Pentru giurgiuveni, este de notorietate faptul că nimic nu „mișca” în sistemul sanitar fără aprobarea Elenei Dinu – chiar și după ce aceasta nu a mai ocupat funcția de director al Spitalului.

Recent, actuala conducere a CJ Giurgiu făcea public o serie de fotografii cu un luxos birou amenajat de aceeași Elena Dinu în Spitalul Județean Giurgiu, birou din care „dirija”, în fapt, tot ce se întâmpla în sistemul sanitar, de la angajări și contracte, până la cele mai mărunte probleme. Și toate acestea, într-un spital de care se plâng, de ani de zile, toți pacienții care au ghinionul de a-i trece pragul.

„Valoarea” Elenei Dinu descoperită de Bădălău

Petrecerea de pomină cu maneliști și dedicație organizată la complexul Bălănoaia pentru odrasla deputatei PSD demonstrează că banii nu au valoare pentru familia Elena și Augustin Dinu dacă ținem cont de faptul că un simplu medic de provincie a ajuns parlamentar PSD la al doilea mandat doar pentru că așa vrut baronul Niculae Bădălău.

De fapt, Bădălău a inventat-o pe Elena Dinu și ca un tătuc protector, soțul acestei a fost pe vremea guvernării PSD, directorul DRDP București, fiind remunerat mai bine decât premierul României și președintele țării deși n-avea nicio pregătire în acest domeniu.” (https://www.puterea.ro/cine-a-fost-sponsorul-surpriza-al-petrecerii-de-pomina-cu-manelisti-si-dedicatii-de-2-000-de-euro-al-odraslei-deputatei-psd-elena-dinu/)

 

Verifica si

COPACII BĂTRÂNI DE PE MARGINEA DRUMURILOR JUDEȚENE – UN REAL PERICOL PENTRU ȘOFERI, MAI ALES PE TIMP DE FURTUNĂ (FOTO)

Trei evenimente – toate având aceeași cauză: prăbușirea unor copaci bătrâni de pe marginea drumurilor …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.