miercuri , 23 iunie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / ȘOSEAUA DE CENTURĂ A MUNICIPIULUI – PE AGENDA GUVERNULUI

ȘOSEAUA DE CENTURĂ A MUNICIPIULUI – PE AGENDA GUVERNULUI

Printre proiectele de hotărâre înscrise pe ordinea de zi a ședinței de Guvern de miercuri, 24 februarie, se numără și unul ce vizează șoseaua de centură a municipiului Giurgiu.

Mai exact, este vorba despre un proiect de hotărâre pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenţi obiectivului de investiţii „Varianta ocolitoare Giurgiu”, judeţul Giurgiu, proiect ce poate fi consultat aici: https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2021/02/HG-20.pdf.

Despre acest subiect vorbeste, într-o postare pe pagina sa oficială, deputatul Alexandru Andrei:

”Un pas inainte spre realizarea variantei ocolitoare a municipiului Giurgiu: proiectul a ajuns pe masa de lucru a Guvernului.

Pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 24 februarie, Guvernul României are înscris proiectul de hotărâre pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenţi obiectivului de investiţii „Varianta ocolitoare Giurgiu”, judeţul Giurgiu.
Traseul variantei ocolitoare a municipiului Giurgiu are o lungime de 12,068 km, este prevăzut cu sensuri giratorii la intersecțiile cu DN 5B, DJ 503, DJ 504 și DN 5C, include patru poduri, urmând a fi construite și două parcări de capacitate mare, cu toate dotările necesare.
Investiția – finanțată atât din bugetul Ministerului Transporturilor, cât și din fonduri externe – se ridică la circa 400 de milioane de lei.
Înainte de a ajunge în ședința de Guvern, proiectul de hotărâre inițiat de Ministerul Transporturilor a primit avizele miniștrilor Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, respectiv, Finanțelor, precum și al viceprim-ministrului.

 

Verifica si

O RAZĂ DE SPERANȚĂ PENTRU GIURGIUVENII DIN CARTIERUL RUDARI

Primarul Adrian Anghelescu si echipa de proiect din cadrul Direcției Programe Europene au dat astăzi …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.