miercuri , 23 iunie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / DE JOI, ÎNCEPE VACCINAREA CADRELOR DIDACTICE DIN JUDEȚ, LA CASA CORPULUI DIDACTIC

DE JOI, ÎNCEPE VACCINAREA CADRELOR DIDACTICE DIN JUDEȚ, LA CASA CORPULUI DIDACTIC

În perioada 24 februarie – 10 martie, personalul care își desfășoară activitatea în sistemul de învățământ se va putea vaccina cu serurile AstraZeneca (pentru persoanele de până în 55 de ani) și Pfizer (recomandat și persoanelor cu vârste de peste 56 de ani).

În județul Giurgiu, vaccinarea cadrelor didactice va începe în data de 25.02.2021, la Centrul de vaccinare special amenajat în acest sens, care se află în incinta Casei Corpului Didactic din municipiul Giurgiu.

Programarea pentru vaccinare se realizează prin intermediul unităților de învățământ. Reprezentanții unităților de învățământ întocmesc listele cu persoanele doritoare, pe care le transmit către Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu, care le redirecționează către Direcția de Sănătate Publică Giurgiu.

La nivelul județului Giurgiu, potrivit datelor furnizate de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Giurgiu, activează 2.364 de cadre didactice, la care se adaugă 182 de persoane din categoria personalului didactic auxiliar și 445 de persoane din categoria personalului nedidactic.

Dintre acestea, 951 de cadre didactice sunt înscrise pe platformă, dintre care 715 programate și 163 vaccinate; 84 de cadre didactice auxiliare sunt înscrise pe platformă, dintre care 63 programate și 15 vaccinate; 201 persoane (personal nedidactic) sunt înscrise pe platformă, dintre care 153 programate și 17 vaccinate.

Pentru centrul mobil de la Casa Corpului Didactic 115 cadre didactice sunt programate pentru vaccinare -informează Prefectura Giurgiu.

Verifica si

95%  – PREZENȚĂ LA PRIMA PROBĂ A EVALUĂRII NAȚIONALE ÎN JUDEȚUL GIURGIU

Prima probă a examenului de Evaluare Națională – cea la Limba și literatura română – …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.