luni , 27 septembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Sănătate / DOUĂ CENTRE NOI DE VACCINARE PENTRU IMUNIZAREA CU PFIZER DEVIN OPERAȚIONALE DE LUNI

DOUĂ CENTRE NOI DE VACCINARE PENTRU IMUNIZAREA CU PFIZER DEVIN OPERAȚIONALE DE LUNI

Vă informăm că începând de luni, 1 martie a.c., la nivelul județului Giurgiu, două cabinete noi devin operaționale pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech.

Este vorba despre cabinetul de vaccinare din localitatea Roata de Jos, respectiv despre cabinetul de vaccinare din localitatea Izvoarele.

Capacitatea de vaccinare a fiecărui cabinet este de 60 de persoane pe zi.

Programarea pentru vaccinare se va putea realiza începând de mâine, 27 februarie a.c., și se adresează persoanelor vulnerabile care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cu vârste peste 65 de ani și persoanele cu dizabilități.

Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, respectiv individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei electronice, a medicului de familie/ curant, cât și prin call center, la numărul unic 021.414.44.25 sau la numărul de suport destinat județului Giurgiu 021.414.44.46.

 

Biroul de Presă al Instituției Prefectului Județul Giurgiu

Verifica si

24 SEPTEMBRIE, INCIDENŢĂ COVID: TREI COMUNE AU DEPĂŞIT PRAGUL DE 4 LA MIE, MUNICIPIUL ESTE PESTE 3 LA MIE

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Giurgiu, întrunit astăzi, 24.09.2021, în ședință online, a constatat …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.