marți , 3 august 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / CONDUCERILE TUTUROR PREFECTURILOR DIN ȚARĂ – DEMISE DE GUVERN! PÂNĂ PE 8 MARTIE VOR FI NUMIȚI PREFECȚI ȘI SUBPREFECȚI – DEMNITARI PUBLICI

CONDUCERILE TUTUROR PREFECTURILOR DIN ȚARĂ – DEMISE DE GUVERN! PÂNĂ PE 8 MARTIE VOR FI NUMIȚI PREFECȚI ȘI SUBPREFECȚI – DEMNITARI PUBLICI

Ședința de Guvern de miercuri, 3 martie, a adus – pentru unii – o adevărată ”bombă”: prefectul de Giurgiu a fost demis!

Doar că, analizând Monitorul Oficial în care au fost publicate hotărârile Guvernului de miercuri, constatăm că pentru TOȚI prefecții și subprefecții din țară a încetat exercitarea cu caracter temporar a funcțiilor deținute (http://www.monitoruloficial.ro/emonitornew/emonviewmof.php?fid=MS44MjMyMDQ0NzU2OTIyRSszMA==)

Decizia vine ca urmare a intrării în vigoare a Ordonanței de Guvern emisă la sfîrșitul lunii ianuarie, prin care funcțiile de prefect și subprefect devin funcții de demnitari publici.

Potrivit ministrului de Interne, au fost urmate o serie de proceduri: fiind vorba de demnitari, fiecare formaţiune politică îşi validează propunerile în propriile structuri, le înaintează apoi către structura centrală a partidului, care are obligaţia să verifice aceste propuneri şi să le valideze, după care aceste nominalizări ajung la Ministerul Afacerilor Interne.

Oadtă parcurși acești pași, urmează numirile prefecților și subprefecților – de această dată, ca demnitari publici – numiri ce trebuie făcute până la data de 8 martie.

La Giurgiu – unde nu există vreun dubiu asupra faptului că PNL nominalizează prefectul – este de așteptat să nu apară schimbări, astfel încât Aneta Matei să conducă, în continuare, Prefectura, de această dată, ca demnitar public.

Ea va fi ajutată de subprefectul Cirpian Alexandru – USR (validat de forurile de conducere ale partidului), singura necunoscută fiind numele celui ce va ocupa funcția nou-apărută în prefecturi: cea de secretar general.

Verifica si

TRADIȚIONALUL BÂLCI DE SFÂNTA MARIA REVINE LA GIURGIU. ÎN ALTĂ LOCAȚIE ȘI DUPĂ UN ALT PROGRAM, ÎNSĂ….

Dacă până acum, bâlciul tradițional organizat la Giurgiu cu ocazia zilei ”Sfintei Maria” se desfășura …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.