vineri , 18 iunie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / TESTELE FALSE COVID – ”TENDINȚA DE PRIMĂVARĂ” LA VAMA GIURGIU

TESTELE FALSE COVID – ”TENDINȚA DE PRIMĂVARĂ” LA VAMA GIURGIU

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat mai mulţi cetățeni români care au încercat să intre în Bulgaria,prezentând autorităţilor competente, teste negative false pentru infecţia cu COVID-19, pentru a nu le fi aplicate măsurile de sănătate publică adoptate de autoritățile din Republica Bulgaria.

În data de 03.03.2021, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu Rutier, s-au prezentat pe sensul de ieșiredin ţară, la intervale diferite de timp,cinci cetăţeni români, careau prezentat autorităţilor competente teste PCR cu rezultate negative pentru detecția infecției cu virusul SARS-COV-2,pentru a li se permite intrarea în Bulgaria.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea testelor, la solicitarea autorităţilor bulgare, polițiștii de frontieră auefectuat verificări suplimentare,  constatând că patru din cele cinci teste prezentate nu au fost eliberate de clinicile menționateîn documente, acestea fiind false.

Ca urmare a celor constate, trei dintre cetățenii românisunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri sub semnătură privată, iar ceilalţi doi pentru săvârșirea infracțiunii de uz de fals, respectiv fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Persoanele în cauză au renunțat la continuarea călătoriei, urmând ca la finalizarea verificărilorsă fie luate măsurile legale ce se impun.

                  

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

Inspector principal de poliție Roxana Popazu

Verifica si

CONTINUĂ AVERTIZĂRILE METEO: PLOI TORENȚIALE, VIJELII, GRINDINĂ ȘI FURTUNI LA GIURGIU

Începând de la ora 10:00 a zilei de miercuri a intrat în vigoare un Cod …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.