joi , 26 mai 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / DUBLĂ MĂSURĂ A PSD GIURGIU ÎN PRIVINȚA PANDEMIEI

DUBLĂ MĂSURĂ A PSD GIURGIU ÎN PRIVINȚA PANDEMIEI

Pe de o parte, contestă toate măsurile impuse de Guvernul PNL pentru combaterea pandemiei de coronavirus, pe de altă parte, ”înfierează cu mânie proletară” – direct sau indirect – toate acțiunile PNL. Este poziția PSD Giurgiu, manifestată fățiș tot mai des.

Iar cel mai recent exemplu este cel al unui articol semnat Cati Sfetcu, apărut în unul din oficioasele PSD Giurgiu, în care este ”luat la țintă” liderul tineretului PNL, Ionuț Chiran.

El este acuzat că ar organiza petreceri, în plină pandemie, în localul al cărui administrator este. O acuzație falsă, demontată cu argumete și dovezi, care arată că imaginile la care face referire respectivul oficios sunt, de fapt, parte a unui film de prezentare din 2019 (!!!)

O minciună crasă, al cărei singur scop este de a atrage oprobiul public asupra PNL și membrilor săi…

Ne întrebăm, însă, de ce respectivul oficios PSD nu a avut aceeași poziție ”belicoasă” și în cazul finanțatoarei sale, deputata PSD care a organizat – tot în plină pandemie – o petrecere de pomină pentru copilul său, petrecere care închis, pentru o perioadă de timp, mai multe unități de învățământ din Giurgiu.

Răspunsul, însă, e simplu: autoarea articolului denigrator la adresa reprezentantului PNL este – pe acte – angajată a unui cabinet parlamentar PSD (fiind plătită din bani publici), dar singura sa activitate este executarea ordineor primite pe linie de partid, iar aceste ordine sunt foarte clare: ”toate tunurile pe PNL”!

 

Verifica si

ALEXANDRU ANDREI, PRIM-VICEPREȘEDINTE PNL GIURGIU: ”MĂ GÂNDESC LA UN PROIECT DE LEGE PRIN CARE LA NUMIREA ÎN FUNCȚII PUBLICE SĂ SE IMPUNĂ ȘI UN AVIZ PSIHOLOGIC!”

”Spectacolul”  – unic în istoria județului – oferit astăzi de prefectul județului, Florentina Stănculescu în …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.