duminică , 13 iunie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / PUTEREA.RO, DESPRE PROTESTELE DE LA GIURGIU: ”AVEM DOVADA CĂ PSD SE AFLĂ ÎN SPATELE PROTESTELOR ANTI-RESTRICȚII!” (VIDEO)

PUTEREA.RO, DESPRE PROTESTELE DE LA GIURGIU: ”AVEM DOVADA CĂ PSD SE AFLĂ ÎN SPATELE PROTESTELOR ANTI-RESTRICȚII!” (VIDEO)

Jurnaliștii de la puterea.ro au intrat în posesia unei filmări ce demonstrează fără tăgadă că în spatele protestelor din ultimele zile de la Giurgiu se află PSD.

Sub titlul: ”AVEM DOVADA! PSD – ÎN SPATELE PROTESTELOR ANTI-RESTRICȚII DIN ȚARĂ”, puterea.ro notează:

”Printre orașele în care s-au organizat proteste împotriva restricțiilor impuse de autorități se numără și Giurgiu, acolo unde câteva sute de oameni au ieșit în stradă, instigați de un ales local PSD.

Mihăiță Grigore, consilier județean de etnie romă, ales pe listele PSD, este cel care a organizat acțiunile de protest la Giurgiu, mobilizându-și adepții (majoritatea, adolescenți și tineri) prin apeluri pe rețelele sociale.

Instingând la anarhie și nerespectarea legislației, negând vehement toate deciziile autorităilor, Grigore s-a transformat în portavocea nemulțumiților din Giurgiu. Cel puțin, așa pare la prima vedere.

Însă în filmarea atașată se poate auzi foarte clar că, de fapt, Mihăiță Grgore nu face altceva decât să respecte niște ordine politice, primite de la șeful saău de partid, fostul președinte al CJ Giurgiu, Marian Mina.

Este dovada clară că, de fapt, toate aceste așa-zise mișcări spontane de protest sunt ”opera” PSD – cel puțin la Giurgiu – în ciuda declarațiilor oficiale ale șefilor partidului, care susțin sus și tare că nu au nicio legătură politică cu revolta oamenilor.

Se vede, însă, că în spatele acestor acțiuni ”spontane” stă o adevărată ”mașină de război” manevrată abil de PSD, iar protestatarii din stradă sunt doar niște marionete, și mai abil manevrate de ”păpușarii” PSD. Și, probabil, Giurgiu nu este singurul caz…

www.puterea.ro

Verifica si

NUME NOU ÎN CONDUCEREA DSVSA GIURGIU

Echipa de conducere a Direcției Sanitar Veterinare Giurgiu s-a schimbat, din nou. Noul director adjunct …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.