marți , 22 iunie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / LA OINACU, BATE ”VÂNT DE SCHIMBARE”….

LA OINACU, BATE ”VÂNT DE SCHIMBARE”….

Utilaje noi – ce vor intra curând ”în pâine”, într-o amplă acțiune de igienizare – sistem de monitorizare video și modernizarea iluminatului public din cele trei sate componente – sunt punctele aflate pe agenda ambițiosului primar al comunei Oinacu, Fabian Țîrcă.
Acesta anunță, într-o postare pe pagina sa de facebook:
”De la începutul acestei luni, dotările Primăriei Comunei Oinacu s-au îmbogățit cu utilaje noi, atât de necesare pentru ceea ce mi-am propus să fac în localitate, dar care lipseau…
Astfel, avem un tractor New Holland nou-nouț, o cisternă anti-incendii, o remorcă, acestora adăugându-li-se și multe alte accesorii, care, în timp, își vor dovedi utilitatea. De altfel, în curând atât tractorașul, cât și remorca vor „intra în pâine”, deoarece mi-am propus o amplă acțiune de igienizare a localității, data la care se va face urmând să o anunț ulterior.
Odată cu aceste achiziții, vom avea o comună mai curată și, de ce nu, mai sigură, cisterna putând interveni în cel mai scurt timp, în situația în care ne-am putea confrunta cu incendii.
Și dacă tot am amintit de siguranța cetățenilor – prioritate a mea pe lângă educație și sănătate – în perioada următoare toate cele trei sate componente ale comunei Oinacu vor beneficia de un sistem de monitorizare video, urmând ca un număr de 50 de camere de supraveghere să fie montate până la sfârșitul lunii aprilie.
Și tot până la sfârșitul lunii aprilie va fi finalizată modernizarea iluminatului public din satele Oinacu, Braniștea și Comasca, prin montarea lămpilor de tip LED.

Verifica si

CONSILIUL JUDEȚEAN – ANUNȚ DESPRE PREMIEREA ELEVILOR CU REZULTATE DEOSEBITE

În vederea acordării de premii pentru elevii din unităţile de învăţământ din judeţul Giurgiu, care …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.