vineri , 7 mai 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / REABILITAREA SPITALULUI JUDEȚEAN GIURGIU, ÎN ATENȚIA GUVERNULUI

REABILITAREA SPITALULUI JUDEȚEAN GIURGIU, ÎN ATENȚIA GUVERNULUI

Printre proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi a celei mai recente ședințe de Guvern s-a numărat și cel privind reabilitarea Spitalului Județean Giurgiu, un subiect pe marginea căruia detaliază – într-o postare pe pagina sa oficială – deputatul PNL de Giurgiu Alexandru Andrei:
”Pe ordinea de zi a celei mai recente ședințe a Guvernului este înscris un proiect de hotărâre de Guvern ce aprobă indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Reabilitare, extindere și dotare corp spital nou C1+C2, Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, județul Giurgiu”
Potrivit notei de fundamentare ce însoțește proiectul, în corpurile de clădire C1 și C2, conform destinației actuale de spital județean de urgență, nu sunt respectate prevederile și normativele actuale cu privire la circuitele funcționale, ceea ce impune recompartimentarea și reabilitarea spațiilor existente pentru a corespunde normelor igienico-sanitare, precum și realizarea de dotări cu aparatură medicală în conformitate cu Normele metodologice privind dotarea obligatorie a cabinetelor medicale aprobate prin Ordinul ministrului sănătații nr. 153/2003, cu modificările și completările ulterioare.
Valoarea totală a investiţiei (inclusiv TVA 19%) este de 130.205 mii lei, din care construcţii-montaj – 58.833 mii lei. Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin C.N.I. – S.A. asigură cea mai mare parte a sumelor necesare – 129.548 mii lei, diferența urmând a fi acoperită de Consiliul Județean.
Durata de executie a investiției este de 12 de luni.
Proiectul de hotărâre de Guvern este semnat de ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, fiind avizat de viceprim-ministrul Kelemen Hunor și de ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare.

 

Verifica si

TÂLHĂRIE LA ROATA. AUTORII – IDENTIFICAȚI ȘI ARESTAȚI RAPID

Un bătrân în vârstă de 78 de ani a fost victima unei tâlhării, la Roata, …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.