vineri , 7 mai 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / SE ÎNTÂMPLĂ ÎNTR-UN SAT DIN GIURGIU: BĂTUTĂ, TUNSĂ FORȚAT ȘI AMENINȚATĂ CU MOARTEA DE PROPRIUL TATĂ!

SE ÎNTÂMPLĂ ÎNTR-UN SAT DIN GIURGIU: BĂTUTĂ, TUNSĂ FORȚAT ȘI AMENINȚATĂ CU MOARTEA DE PROPRIUL TATĂ!

Șcene șocante într-o localitate din județul Giurgiu! Pe numele unui bărbat din Cucuruzu a fost emis ordin de protecție provizoriu, după ce acesta și-a agresat fizic fiica de 13 ani, relatează realitateadegiurgiu.net.

Pe 14 aprilie, polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Ghimpați au fost sesizați prin intermediul S.N.U.A.U. 112 de către personalul medical din cadrul unei unități spitalicești din municipiul București cu privire la faptul că o tânără din comuna Răsuceni, județul Giurgiu a fost agrestă fizic de către tatăl său în ziua de 13 aprilie.

În urma sesizării, polițiștii au luat legătura cu mama tinerei, iar femeia a declarat că în seara zilei de 13 aprilie e a.c., în jurul orei 22:30, în timp ce tânăra de 13 ani se afla la locuința tatălui sau din satul Cucuruzu, județul Giurgiu, a fost agresată fizic de către acesta, în sensul că a fost lovită cu palmele la nivelul feței, a fost tunsă și amenințată cu moartea.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului, în urma căruia, a rezultat că există risc iminent asupra tinerei fapt pentru care, pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu.

www.realitatea.net

Verifica si

TÂLHĂRIE LA ROATA. AUTORII – IDENTIFICAȚI ȘI ARESTAȚI RAPID

Un bătrân în vârstă de 78 de ani a fost victima unei tâlhării, la Roata, …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.