vineri , 7 mai 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / CURĂȚENIA DE PRIMĂVARĂ LE-A DISTRUS CASA…

CURĂȚENIA DE PRIMĂVARĂ LE-A DISTRUS CASA…

O casă din Pietrele a fost distrusă într-un incendiu izbucnit de la arderea unor gunoaie în curte, focul extinzându-se şi la locuinţă din cauza vântului.

„O femeie din localitatea Pietrele a dat foc, sâmbătă după-amiază, unor gunoaie în gospodărie, după care a intrat în casă, fără să îşi dea seama de pericol. Din cauza vântului puternic, scânteile purtate de vânt de la focul aprins în curte au ajuns la locuinţă şi la anexe şi a izbucnit un incendiu. Flăcările au fost observate târziu pentru a salva locuinţa, dar femeia şi fiul acesteia au reuşit, totuşi, să iasă din casă şi să solicite ajutor la 112”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o cisternă şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Giurgiu, Gărzii de Intervenţie Colibaşi şi Punctului de Lucru Greaca.

Pompierii au constatat că incendiul se manifesta violent la întreaga locuinţă, arderea fiind întreţinută de vânt.

În urma incendiului au ars acoperişul casei şi al anexelor, pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi, uşi, mobilier, articole textile, materialul lemnos folosit la construcţia anexelor şi s-au deteriorat pereţii şi tavanele casei, dar şi alte bunuri pe care familia le avea în două camere.

Verifica si

TÂLHĂRIE LA ROATA. AUTORII – IDENTIFICAȚI ȘI ARESTAȚI RAPID

Un bătrân în vârstă de 78 de ani a fost victima unei tâlhării, la Roata, …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.