duminică , 13 iunie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / ACTIVITATE INTENSĂ LA OINACU, ÎN SĂPTĂMÂNA PREMERGĂTOARE PAȘTELUI

ACTIVITATE INTENSĂ LA OINACU, ÎN SĂPTĂMÂNA PREMERGĂTOARE PAȘTELUI

”Se apropie Sărbătorile Pascale, dar, cu toate acestea, în comuna Oinacu, lucrările de modernizare și de înnoire sunt în toi.
În aceste zile, lucrăm la montarea celor 100 de lămpi de tip LED cu putere de 100 W, ce vor asigura, pe DJ 507 (drum care traversează satele Oinacu și Braniștea) un iluminat corespunzător, astfel încât locuitorii celor două localități să beneficieze de condiții cât mai bune atunci când se deplasează pe timp de noapte. De asemenea, se lucrează la montarea altor 100 de lămpi de tip LED cu putere de 50W, pe drumurile secundare ale localității.
Tot în această perioadă, premergătoare Sfintelor Paști, trasăm marcajele rutiere pe toate drumurile din comună, având în vedere necesitatea unui trafic sigur – atât pentru șoferi, cât și pentru pietoni. Și tot la capitolul siguranță, în aceste zile se lucrează la montarea celor 57 de camere de supraveghere, ce vor da un plus de siguranță cetățenilor comunei noastre.
În ceea ce privește lucrările de modernizare și înnoire, noua sistematizare a centrului comunei Oinacu, prin lucrările de modernizare la vechea clădire a Primăriei, ne vor permite ca, în curând, oficiul poștal să se mute în această locație, alături acesta urmând să funcționeze o farmacie veterinară, dar și un dispensar veterinar.
Nu în ultimul rând, în aceste zile s-au achiziționat trei leagăne noi pentru copii, ce vor fi montate, la solicitarea cetățenilor comunei, după cum urmează: două în parcul din centrul satului Oinacu, în imediata apropiere a Primăriei, și un altul în parcul aflat lângă Biserica Adventistă din Oinacu.
Astfel, chiar dacă sărbătorile de Paști se apropie, ne preocupăm permanent de modernizarea localității, de înnoirea ei, bunăstarea și siguranța locuitorilor comunei Oinacu numărându-se, permanent, printre prioritățile mele, ca primar.
#comunaeuropeana” – anunță, pe pagina sa de facebook, primarul comunei, Fabian Țîrcă.

Verifica si

CÂND ÎNCEPE DEZINSECŢIA AERIANĂ LA GIURGIU?

Răspunsul vine de la reprezentanţii Primăriei, care anunţă, pe pagina oficială a instituţiei: „În perioada …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.