joi , 17 iunie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Sănătate / CENTRELE DE VACCINARE VOR FI DESCHISE ȘI ÎN ZILELE DE PAȘTE

CENTRELE DE VACCINARE VOR FI DESCHISE ȘI ÎN ZILELE DE PAȘTE

Centrele de vaccinare vor fi deschise pe toată perioada Sărbătorilor Pascale. Anunțul a fost făcut de către ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă. Oficialul din Sănătate a îndemnat persoanele programate în zilele de sărbătoare să se conformeze.

Ministrul SănătăţiiIoana Mihăilă, a anunţat luni, că centrele de vaccinare anti-COVID-19 vor fi deschise atât în prima zi de Paşte, cât şi în cea de-a doua.

Protecția – cuvântul de ordine în perioada Sărbătorilor Pascale

Ioana Mihăilă i-a îndemnat pe cetăţeni să se protejeze cât mai mult şi în perioada Sărbătorilor Pascale. Dacă au atunci programare la vaccinare, îndemnul ministrului sănătății a fost să o respecte.

“Având în vedere că suntem în Săptămâna Mare, Săptămâna care are implicaţii profunde în special pentru creştinii ortodoxi, şi că în week-end este Paştele ortodox, fac un apel la responsabilitate, pe de o parte să încercăm să ne protejăm cât de mult posibil, iar pe de altă parte, dacă avem programare la vaccinare, să o respectăm.

Potrivit informaţiilor primite de la CNCAV, centrele de vaccinare vor fi deschise atât în prima zi de Paşte, cât şi a doua zi de Paşte”, a anunţat ministrul Sănătăţii.
www.evz.ro

Verifica si

NICIO NOUTATE PE ”FRONTUL” VACCINĂRII ÎN JUDEȚ: DOAR 99 DE PERSOANE VACCINATE CU PRIMA DOZĂ ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Giurgiu, în ultimele 24 de ore …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.