joi , 17 iunie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / PENTRU POMPIERII GIURGIUVENI, CONTINUĂ ”BUCURIA DE A DĂRUI”…

PENTRU POMPIERII GIURGIUVENI, CONTINUĂ ”BUCURIA DE A DĂRUI”…

De peste 11 ani, pompierii giurgiuveni sunt alături de Asociația “Licurici”, care are în grijă tineri din județul Giurgiu care suferă de o boală incurabilă, ținută sub control cu ajutorul medicamentelor. Aceștia fac parte din asociație încă de când erau copii și au participat la toate acțiunile organizate de pompieri în preajma sărbătorilor.

Astăzi, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vlașca” al Județului Giurgiu au continuat tradiția cu o vizită la sediul asociației pentru a le oferi tinerilor pachete cu diferite produse specifice Sărbătorilor Pascale.

Având în vedere pandemia de Covid-19, pentru siguranța acestora, cei 50 de membri nu au putut fi prezenți la acțiune, însă mesajul de susținere în lupta pe care aceștia o duc în fiecare zi pentru o viață normală va ajunge, cu siguranță, la fiecare prin intermediul președintelui asociației.
*
Bucuria de a dărui” este campania pe care pompierii giurgiuveni o organizează în preajma sărbătorilor.
Dorind să aducă aducă o rază de speranță în inima unor oameni care se confruntă cu probleme de sănătate sau financiare, aceștia fac donații, cu ajutorul cărora sunt cumpărate produse specifice fiecărei sărbători.

ISU GIURGIU

Verifica si

CONTINUĂ AVERTIZĂRILE METEO: PLOI TORENȚIALE, VIJELII, GRINDINĂ ȘI FURTUNI LA GIURGIU

Începând de la ora 10:00 a zilei de miercuri a intrat în vigoare un Cod …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.