duminică , 20 iunie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / FOCUL NESUPRAVEGHEAT ȘI SCURTCIRCUITUL DAU, DIN NOU, BĂTĂI DE CAP POMPIERILOR

FOCUL NESUPRAVEGHEAT ȘI SCURTCIRCUITUL DAU, DIN NOU, BĂTĂI DE CAP POMPIERILOR

O lumînare aprinsă și un scurtcircuit – sunt cauzele probabile ale unor incendii la care au intervenit pompierii de la ISU în ultimele ore.

Prima alarmă a sunat la miezul nopții, când un apel la 112 anunta că un incendiu a izbucnit la o locuinta in mun. Giurgiu, motiv pentru care pompierii de la Detașamentul Giurgiu s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale de stingere cu apa și spuma și o ambulanță SMURD.

După sosirea la locul intervenției s-a constatat ca incendiul se manifesta in livingul locuinței la un pat pliabil și un troler depozitat in imediata apropiere a acestuia, cu degajare de fum (locuinta fiind inundată cu fum la sosirea pompierilor).

Pe timpul recunoașterii s-a constatat că o persoană de sex feminin in varsta de aproximativ 67 de ani a necesitat a fi evacuata întrucât aceasta avea probleme locomotorii, fiind predată în siguranta echipajului SMURD prezent la fața locului.

În ceea ce privește cauza probabilă a izbucnirii incendiului se pare ca incendiul a izbucnit din cauza unei lumânări lăsate nesupravegheate in livingul imobilului.

Dimineață, un nou apel la 112 anunța, din nou, un incendiu. Aceiași pompieri de la Detașamentul Giurgiu erau solicitați pentru a interveni la un incendiu produs în mun. Giurgiu la un spațiu comercial cu destinația bar – restaurant.

Din fericire nu au fost înregistrate victime ci doar pagube materiale, incendiul izbucnind cel mai probabil de la un scurtcircuit electric produs la receiverul folosit pentru captarea posturilor TV, existent în interiorul spațiului comercial – anunță reprezentanții ISU Giurgiu.

 

Verifica si

MIGRANȚI ILEGALI, REȚINUȚI ÎN VAMA GIURGIU

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu au depistat trei …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.