duminică , 20 iunie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / PERSPECTIVE NOI – ȘI ÎNCURAJATOARE – PENTRU COMUNA OINACU

PERSPECTIVE NOI – ȘI ÎNCURAJATOARE – PENTRU COMUNA OINACU

Tânărul și entuziastul primar al comunei Oinacu îi continuă planurile de dezvoltare pentru comună. Pe lângă activitățile ce au merirea de îmbunătăți viața oamenilor din cele trei sate  – Oinacu, Braniștea și Comasca – edilul încearcă, în permanență, să găsească noi căi de dezvoltare a comunei.

Una dintre acestea este transformarea comunei într-o atracție turistică:

”Am spus-o mereu: comuna Oinacu are un real potențial turistic, prin amplasarea ei pe malul Dunării.

Tocmai de aceea, astăzi am avut, la sediul Primăriei, o întâlnire de lucru cu foștii colegi din Ministerul Transporturilor, oameni care mi-au rămas prieteni. La întâlnire au participat directorul general al Companiei APDF Giurgiu, doamna Luiza Hașca, directorul general al Companiei AFDJ Galați, domnul Sorin Crețu și șeful Căpităniei Zonale Giurgiu, domnul Florin Oprea. Cu toții, am discutat despre potențialul turistic și economic al apropierii de Dunăre, al posibilității dezvoltării, din punct de vedere turistic al comunei Oinacu.

Toți cei prezenți m-au asigurat de tot sprijinul în promovarea proiectelor și a oportunităților de turism și de petrecere a timpului liber, oferite de comuna Oinacu” – notează, pe pagina sa de facebook, primarul Fabian Țîrcă.

 

Verifica si

CONSILIUL JUDEȚEAN – ANUNȚ DESPRE PREMIEREA ELEVILOR CU REZULTATE DEOSEBITE

În vederea acordării de premii pentru elevii din unităţile de învăţământ din judeţul Giurgiu, care …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.