miercuri , 29 septembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / DIN CICLUL ”CE VRĂJI A MAI FĂCUT… POLIȚIA GIURGIU”, ASTĂZI – ”EPISODUL FRĂTEȘTI”

DIN CICLUL ”CE VRĂJI A MAI FĂCUT… POLIȚIA GIURGIU”, ASTĂZI – ”EPISODUL FRĂTEȘTI”

Că polițiștii din județul Giurgiu se îndepărtează tot mai mult de la sloganul ”Siguranță și încredere” nu mai este (din păcate) o noutate… Aproape în fiecare zi ies la iveală noi și noi ”isprăvi” ale oamenilor în uniformă, iar giurgiuvenii semnalează tot mai multe nereguli și abuzuri.

Un astfel de caz este descris pe facebook de o giurgiuveancă, indignată de intervenția unor polițiști la Frătești.

Iată ce spune aceasta:

”ALOOO POLITIA RURALA GIURGIU!!!

Hai sa vă demonstrez cum iei amendă de la Poliția Giurgiu fără să ai nici un amestec. După un scandal făcut de vecinii mei de la țară, unde au venit 4 masini cu polițiști frustrați, unde a venit si seful lor dl Moise, eu, fiica mea, mama si tata am fost legitimați ca stăteam la poartă.

Un polițist ” Costel”( așa i s-a adresat șeful Moise…încetează Costele), a venit foarte recalcitrant la poarta părinților mei amenințând ca daca nu se legitimează intră peste ei în curte. Între timp a apărut cel intitulat sef de post Remus, si a zis ”să dați amendă la toată lumea”. Agentul Principal Paraschiv Bogdan s-a conformat săracul. Doar dăduse ordin șeful de post într-un exces de zel. Ca doar este sef si trebuie sa demonstreze vecinilor ce putere are.

Alooooo , Poliția Giurgiu, dl comisar sef Georgescu Cătălin, dl. comisar șef Lazăr Cristian, așa împart subalternii dumneavoastră dreptatea? Nu credeti ca in excesele de zel ca ei sunt intangibili fac greseli majore? Care este fapta ?

O minciună scrisă în acel proces verbal. Eu nu am fost pe str. Școlii, nr. 14, eu locuiesc pe acea strada la nr 12.

Va multumim pentru spontaneitatea de care ati dat dovadă. Daca merg acasă cu fiica mea sunt amendată ca vecinii fac scandal.

Halal politie, cu salarii imense, pusi acolo sa apere…ce????”

Alte comentarii sunt de prisos…

Verifica si

GIURGIUVENI DIN GRUPURI VULNERABILE, BENEFICIARII CELUI MAI RECENT PROIECT LANSAT DE DGASPC

Persoanele care aparțin grupurilor vulnerabile din șase localități rurale ale județului Giurgiu (Vânătorii Mici, Florești- …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.