miercuri , 28 iulie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ATENȚIONARE METEO: AVERSE TORENȚIALE, DESCĂRCĂRI ELECTRICE ȘI, IZOLAT, GRINDINĂ, PÂNĂ JOI

ATENȚIONARE METEO: AVERSE TORENȚIALE, DESCĂRCĂRI ELECTRICE ȘI, IZOLAT, GRINDINĂ, PÂNĂ JOI

Începând de astăzi, de la ora 15.00, intră în vigoare o informare meteorologică de instabilitate atmosferică, valabilă până joi seară. Vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, izolat căderi de grindină și intensificări de scurtă durată ale vântului.
Cantitățile de apă vor depăși 15-20 l/mp, iar pe arii restrânse 30-35 l/mp.
În acest context, ISU Giurgiu vine cu o serie de recomandări:
– Curățați șanțurile și rigolele de scurgere pentru facilitarea evacuării normale a apelor pluviale. În cazul creșterii debitelor pe anumite cursuri de apă, nu traversați râurile prin apă și nu vă apropiați de malurile acestora.
-În caz de vânt puternic, rămâneți în spații închise care vă asigură protecția și evitați deplasarea în zone în care se află copaci, panouri publicitare sau stâlpi de electricitate care ar putea fi doborâți.
Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență sau alte date utile despre manifestarea fenomenelor meteorologice periculoase pot fi obținute prin accesarea portalului fiipregatit.ro (https://fiipregatit.ro/ghid/furtuna/) sau prin intermediul aplicației DSU, care poate fi descărcată gratuit din Google Play Store și AppStore.

Verifica si

PIROTEHNIȘTII DE LA ISU, ÎN MISIUNE LA MIHAI BRAVU

Un proiectil exploziv de calibrul 152 mm a fost găsit, luni după-amiază, în localitatea Mihai …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.